Kontakta SiteVision
Anpassa webbplatsen
Karta över webbplatsen
English version of SiteVision
Sök på sitevision.se
Sök

SiteVision 2.7????

Vad är det egentligen för skillnad mellan SiteVision 2.7 och SiteVision 2.6????
Det är ju några som har frågat lite om vad det är för skillnad mellan SiteVision 2.7 och SiteVision 2.6? Ska jag använda SV2.7 eller SV2.6? Många frågor och så lite svar :-)

Men som tur är så är svaret mycket enklare än man kan vänta sig, trots att det är ett nytt versionsnummer på SiteVision 2.7. Skillnaden är endast att i SiteVision 2.7 har vi bytt ut vår Tomcat, webbservern som vi använder, till en modernare Tomcat. Vi har gått från Tomcat 5 till Tomcat 6. Det är den enda skillnaden som finns mellan dessa två versioner. Alla funktioner och moduler är identiska mellan versionerna och allt som fixas eller utvecklas kommer att hamna i båda versionerna.

Anledningen till att SiteVision 2.7 överhuvudtaget finns till eller behövde släppas var att det hittades en minnesläcka i Tomcat 5 som endast berör webbplatser som använder många egenutvecklade portlets OCH dessutom har många besökare.

Nu ska jag se om jag kan hitta nåt annat matnyttigt skvaller som jag kan förgylla er vardag med :-). Om ni inte redan gör det så kan ni följa mig på Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att läsa eller ställa snabba frågor om SiteVision och Senselogic. Där hamnar det mycket ogenomtänkta inlägg ;-)

/Jan Korpela

Dela
Kommentarer
  1. vad har he4nt med bloggen?jag som tykcte det var lite vardagslyx att le4sa och kolla i din blogg fylld med inspiration ! hehe du fe5r ha en trevlig midsommar!
    # 1
    torsdag, 24 maj kl. 05:01
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Glömt lösenord?
Registrera SiteVisionansvarig
Kundwebb

Här kan du som SiteVisionansvarig hämta uppdateringar, beställa licenser, skicka in supportfrågor osv.

Logga in
Behöver du hjälp?
Här kan du som användare hitta hjälp som rör moduler och funktioner i SiteVision.

http://help.sitevision.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sök

Webbplatsen är byggd i SiteVision | Design gjord av Strateg | Copyright © 2013