Blogg

3 tips som optimerar ditt utvecklingsprojekt i Sitevision

En smidig utvecklingsprocess är avgörande för att leverera kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar till kunder. Här delar Nick Lindström, Sitevision most valuable professional 2022, med sig av tre tips som B3 Grit använder sig av för att optimera utvecklingsprojekt i Sitevision och säkerställa bästa möjliga resultat.

3 tips från Nick Lindström

I min roll som utvecklare brinner jag för att leverera effektiva och innovativa lösningar. I slutändan ska alla ha möjlighet att jobba med Sitevision på ett smidigt sätt. Så här tänker vi på B3 Grit för att optimera projekt och resultat.

1. Bästa praxis och certifieringar

För att skapa en stark grund är det viktigt att projektgruppen samarbetar enligt branschens bästa praxis. Att ha certifierade projektledare och utvecklare, UX-designers och tillgänglighetsspecialister i teamet är ett fantastiskt sätt att säkerställa att varje steg i projektet hanteras professionellt. Kommunikationen blir tydlig och vi undviker missförstånd.

2. Designkoncept för din Sitevision-lösning

Designers skapar i tidigt skede ett koncept som är anpassat efter Sitevision. Det minskar risken för kompatibilitetsproblem, gör att vi kan jobba rätt redan från start och på så sätt unviker vi onödiga kostnader. Projektet blir mer effektivt. Ett extra plus? Det kommer att vara enkelt att förvalta lösningen framåt.

3. Team med fokus på kunden

För att hålla kundens intressen i fokus är det viktigt att skapa ett team som prioriterar samarbete, transparens och kommunikation. Alla i teamet ska ha koll på projektets förutsättningar och vara redo att agera som rådgivare. På det sättet skapar vi inte bara en effektiv utvecklingsprocess utan säkerställer också att kunden är delaktig genom hela projektet.

Positiva effekter

Genom att använda de här tipsen i dina Sitevision-projekt blir de mer effektiva och du skapar en positiv, kreativt och samarbetsvillig arbetsmiljö.

Så funkar Sitevision

Kolla vår film så ser du precis hur det går till
– det tar bara 2 minuter (så enkelt är det).

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev