SiteVision-bloggen

Publicerat:

SiteVisions Karl Eklöf i Digitala Influencer-podden

SiteVisions Head of innovation och medgrundare Karl Eklöf blev i våras inbjuden att delta i Digital Influencer-podden med Peter Hellgren, VD för Consid. Karl och Peter pratar om framtidens CMS-lösningar och SiteVisions resa från start till 50 anställda.

Karl Eklöf i Digital Influencer-podden

Digital Influencer-podden möter några av vår moderna tids största digitala influencers och är ett initiativ från IT-företaget Consid med syfte att främja ett ökat teknikintresse i landet och framförallt bland ungdommar.

Karl Eklöf

Karl Eklöf var med och startade SiteVision för ca. 18 år sedan och berättar nu om resan som företagare och hur CMS-marknaden ser ut. Han delar även med sig av framtidsspaningar och entreprenörstips!

Idag har kunskaps- och tekniknivån ökat markant hos våra kunder. Det är ett kunnande och en medvetenhet som inte fanns där innan. Där har exempelvis lagkrav inom offentlig sektor drivit oss framåt enormt mycket. – Karl Eklöf

Lyssna på Digitala influencer-podden avsnitt 25: Karl Eklöf, SiteVision via valfri källa här nedan. Läs mer om podden och Consid.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar