SiteVision-bloggen

Publicerat:

Krokoms kommuns nya webb nominerad till publishingpriset

Nya krokom.se lanserades i juni och är nu nominerad i webbplatskategorin Informationssajter. Krokom är en av sju nominerade och tävlingen avgörs den 5 november.

Publishingpriset

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Tävingen startade 1990 och har sedan dess prisat bra redaktionell kommunikation och marknadskommunikation.

Nya krokom.se

Krokom kommun lanserade sin nya webbplats i juni och är en av sju nominerad i webbplatskategorin Informationssajter. Detta tillsammans med:

- Det är förstås jätteroligt att vår nya hemsida är en av de sju i vår kategori som har möjlighet att vinna publishingpriset. Vi är hedrade och det är ju ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Åsa Sjödin, kommunikationschef.

Tävlingen avgörs på Berns i Stockholm den 5 november. Vi från SiteVision vill gratulera Krokom kommun till ett fantastiskt arbete och självklart för den fina nomineringen!

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

  • Marketing Manager
  • 0705690288

De senaste blogginläggen