SiteVision-bloggen

Publicerat:

Vinnarna av Guldhanden 2019

Inför årets upplaga av SiteVisiondagarna var konkurrensen tuff till priset Guldhanden, som delas ut i tre olika kategorier; bästa kommersiella webbplats, bästa offentliga webbplats och bästa intranät. Fyra finalister i varje kategori gjorde upp om det åtråvärda priset och vinnarna avslöjades under SiteVisiondagarna 2019. Stort grattis alla vinnare!

Vinnaren av bästa kommersiella webbplats: Contura

Finalisterna i kategorin bästa kommersiella webbplats var: Nordnet, Contura, Lärarnas Riksförbund och Destination Halmstad.

Contura - vinnare av Guldhanden 2019 för bästa kommersiella webbplats
Contura vann Guldhanden för bästa kommersiella webbplats.

Contura vann Guldhanden för bästa kommersiella webbplats.

Motivering:

På denna inbjudande webbplats presenteras produkterna med värme, i allt från bilderna till det personliga tilltalet. Besökaren hittar lätt både pris och praktisk information, och tydliga ikoner underlättar för den som vill jämföra eller söker en särskild upplevelse. Och den som vill lära sig något nytt bjuds på inspirerande och användbara guider. Ja, det här är en webbplats där vi gärna stannar och myser. Vinnaren i kategorin Bästa kommersiella webbplats är Contura.

Besök Conturas webbplats.

Vinnaren av bästa offentliga webbplats: Strängnäs Kommun

Finalisterna i kategorin bästa offentliga webbplats var: Strängnäs Kommun, Region Blekinge, Kungliga Biblioteket och Krokom.

Strängnäs Kommun - vinnare av Guldhanden 2019 för bästa offentliga webbplats
Strängnäs kommun vann Guldhanden för bästa offentliga webbplats.

Strängnäs kommun vann Guldhanden för bästa offentliga webbplats.

Motivering:

Vinnaren i denna kategori är en nybyggd webbplats som gör det enkelt för besökaren. Här krävs det få klick för att hitta rätt! Navigeringen är tydlig, och besökaren erbjuds både genvägar till populära tjänster och en effektiv sökfunktion. Enkelheten tillsammans med det direkta tilltalet gör att webbplatsen känns modern och välkomnande. En rolig detalj är de matnyttiga kartorna - även för barnen i kommunen. Bra jobbat, Strängnäs kommun.

Besök Strängnäs kommuns webbplats.

Vinnaren av bästa intranät: TL Bygg

Finalisterna i kategorin bästa intranät var: Högskolan i Gävle, TL Bygg, Migrationsverket och Falu Kommun.

TL Bygg - vinnaren av Guldhanden 2019 för bästa intranät
TL Bygg vann Guldhanden för bästa intranät.

TL Bygg vann Guldhanden för bästa intranät.

Motivering:

Här har vi ett intranät som på kort tid har blivit uppskattat och välanvänt. Det är ett praktiskt arbetsredskap med tydliga ingångar och inbjudande design. Dessutom stärker det sammanhållningen inom organisationen, eftersom det nu är lättare att stötta varandra i arbetet. En framgångsfaktor är att intranätet är lätt att använda för alla - även för majoriteten, som inte har datorn som främsta arbetsverktyg. Uppföljningen visar att 9 av 10 använder det nya intranätet regelbundet. Grattis till er alla på TL Bygg!

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

De senaste blogginläggen