SiteVision-bloggen

Publicerat:

Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket nominerade i Web Service Awards

SiteVision-kunderna Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket är nominerade till Web Service Awards pris för Sveriges bästa webbplatser och intranät. Vinnarna avslöjas under pompa och ståt den 29 januari. Stort grattis – vi håller tummarna!

WSA-galan 2019

Under förra årets WSA-gala tillsammans med Fortifikationsverket som var nominerade i kategorin Intranät.

Sedan 2000 har Web Service Award undersökt vilka webbplatser som svenskarna är allra mest nöjda med. I år är två av våra kunder med på den prestigefyllda listan över nominerade. Tillväxtverket är nominerade i kategorin Samhällskommunikation medan Pensionsmyndigheten knipit nomineringar i Samhällskommunikation och Intranät.

– För intranäten så visar årets undersökningar på att de bästa har tagit enorma steg framåt när det gäller användarvänlighet. De nominerade visar att intranät kan ge medarbetarna en stor nytta i deras dagliga arbete, berättar Pierre Du Rietz, vd för Web Service Award.

Högskolan i Gävle föreläser om nytt intranät

Den 29 januari hålls WSA-dagen där över 200 webb- och intranätsansvariga får ta del av föreläsningar som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case. En av föreläsarna är Veronica Liljeroth, från SiteVision-kunden Högskolan i Gävle, som bland annat kommer att prata om hur de jobbade med mätbara mål när de tog fram deras nya intranät.

Vinnarna avslöjas under WSA-galan

Senare under kvällen hålls WSA-galan och då avslöjas vilka vinnarna är i de fyra kategorierna: Kommersiella, Samhällskommunikation, Mobilt och Intranät. Vinnarna utses av en jury – som tar hjälp av svaren från över 117 000 respondenter i Sveriges största webbplatsundersökning. Spännande!

Vill du veta mer? Ta en titt på Web Service Awards webbplats.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar