SiteVision-bloggen

Publicerat: 2020-01-20

Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket nominerade i Web Service Awards

SiteVision-kunderna Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket är nominerade till Web Service Awards pris för Sveriges bästa webbplatser och intranät. Vinnarna avslöjas under pompa och ståt den 29 januari. Stort grattis – vi håller tummarna!

WSA-galan 2019

Under förra årets WSA-gala tillsammans med Fortifikationsverket som var nominerade i kategorin Intranät.

Sedan 2000 har Web Service Award undersökt vilka webbplatser som svenskarna är allra mest nöjda med. I år är två av våra kunder med på den prestigefyllda listan över nominerade. Tillväxtverket är nominerade i kategorin Samhällskommunikation medan Pensionsmyndigheten knipit nomineringar i Samhällskommunikation och Intranät.

– För intranäten så visar årets undersökningar på att de bästa har tagit enorma steg framåt när det gäller användarvänlighet. De nominerade visar att intranät kan ge medarbetarna en stor nytta i deras dagliga arbete, berättar Pierre Du Rietz, vd för Web Service Award.

Högskolan i Gävle föreläser om nytt intranät

Den 29 januari hålls WSA-dagen där över 200 webb- och intranätsansvariga får ta del av föreläsningar som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case. En av föreläsarna är Veronica Liljeroth, från SiteVision-kunden Högskolan i Gävle, som bland annat kommer att prata om hur de jobbade med mätbara mål när de tog fram deras nya intranät.

Vinnarna avslöjas under WSA-galan

Senare under kvällen hålls WSA-galan och då avslöjas vilka vinnarna är i de fyra kategorierna: Kommersiella, Samhällskommunikation, Mobilt och Intranät. Vinnarna utses av en jury – som tar hjälp av svaren från över 117 000 respondenter i Sveriges största webbplatsundersökning. Spännande!

Vill du veta mer? Ta en titt på Web Service Awards webbplats.

Inlägget är skrivet av Malin Pettersson

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

De senaste blogginläggen