SiteVision-bloggen

Publicerat:

Regioner och myndigheter får kostnadsfri kriswebb

Intresset för en kostnadsfri kriswebb till kommuner i samband med Coronaviruset har varit stor. Nu kan även regioner och myndigheter ta del av möjligheten.

Topplaceringar i Web Service Awards rapporter

Idag är det 13 svenska kommuner som valt att stärka upp kommunikationen genom en kriswebb som driftas i SiteVision Cloud. Ytterligare ett tiotal är på gång.

– Vi märkte ganska snabbt att fler aktörer visade intresse för kriswebben. Det blev självklart att låta regioner och myndigheter ta del av den också, säger Mikael Sandberg, affärsområdeschef offentlig sektor på SiteVision.

”Rapp och lättjobbad”

Patrik Hamberg, webbstrateg på Region Värmland, var en av de första som skickade in intresseanmälan. Två arbetsdagar senare låg deras kriswebb redo i SiteVision Cloud.

– För oss handlar det framför allt om att ha ett stabilt alternativ om vår egen miljö skulle bli obrukbar. Lösningen känns både rapp och lättjobbad, säger Patrik Hamberg.

Den kostnadsfria kriswebben är ett samarbete mellan SiteVision, partnern Limepark och flera tillgänglighetsexperter. Läs mer om kriswebben och anmäl intresse här.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar