blogg

Publicerat:

Fyra får utmärkelsen SiteVision MVP 2020

I år delar vi ut utmärkelsen SiteVision Most Valuable Professional för första gången. Titeln går till personer i vårt partnernätverk med stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

SiteVision MVP 2020

Alexander Gustafsson, Katarina Stekovic, Fredrik Stodne och Per Eriksson.

SiteVision Most Valuable Professional är en ny del i SiteVisions partnerprogram och väljs ut genom en omfattande urvalsprocess där vi bedömer både förståelse för SiteVision-plattformen och förståelse för värdet vårt erbjudande skapar för våra kunder.

– SiteVisons partners spelar en avgörande roll i alla våra leveranser och därför känns det extra roligt att kunna lyfta fram framstående personer inom vårt partnernätverk, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision.

SiteVision Most Valuable Professional kommer att delas ut varje år i samband med SiteVisiondagarna.

SiteVision Most Valuable Professionals 2020 är ...

Alexander Gustafsson
Alexander har under åren visat extremt stort engagemang för produkten och bjuder återkommande på kunskap och expertis i communityn runt SiteVision. Han har även spelat en nyckelroll i Consids SiteVision-resa som idag landat i över trettio certifierade utvecklare och den högsta nivån av partnerskap till SiteVision. En sann ambassadör!

Fredrik Stodne
Fredrik är hela Soleils SiteVision-kapten. Teknisk duktig, skarp i kunddialogen och en uppskattad person i våra kunders projekt. Fredrik har under året dessutom bidragit med värdefull input till SiteVisions framgångsrika intranätserbjudande.

Katarina Stekovic
Katarina är en extremt driven säljare med skarpt öga för hur SiteVision matchar potentiella kunders behov. Hon är en viktig spelare i det framgångsrika affärssamarbetet mellan SiteVision och Consid som genererat många fina affärer och nöjda kunder. Alltid skarp, alltid analytisk och alltid proffsig.

Per Eriksson
Per är en omtyckt person och skicklig utvecklare som har bidragit med spetskompetens kring SiteVision sedan start. Han maximerar alltid värdet för kunden vilket inte minst syns i de höga talen för kundnöjdhet som Limepark får år efter år i SiteVisions NKI.

Stort grattis till årets SiteVision Most Valuable Professionals!

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

De senaste blogginläggen

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.