blogg

Publicerat:

Grattis till Sveriges bästa intranät, Rikshem!

Rikshem vann pris för bästa intranät under onsdagens digitala Web Service Award-gala. Eftersom priset går till det intranät som har fått högst betyg av sina besökare är det förstås extra ärofyllt. Stort grattis!

Rikshem och Sveriges Allmännytta nominerade i WSA

Årets pris är skapat av Emilia Linderholm. Fotograf: Anna Nordström.

Fastighetsbolaget Rikshem har byggt sitt intranät i SiteVision tillsammans med vår partner Soleil. Och nu har det alltså utsetts till Sveriges bästa under Web Service Award 2021. Tävlingen utgår från Sveriges största webbplats- och intranätsundersökning med svar från över 100 000 respondenter.

– Det känns fantastiskt roligt att vinna Sveriges bästa intranät! Vi lanserade vårt nya intranät, Entrén, under hösten med fokus på engagemang, interaktivitet och affärsnytta. Vi är otroligt stolta över resultatet och extra stolta är vi då det är våra medarbetare som har gett intranätet så höga betyg – det är ju för dem vi skapat det, säger Lillemor Odgren, kommunikatör på Rikshem.

Hedersutmärkelse till Sveriges Allmännytta

Sveriges Allmännytta, som också var nominerade i kategorin bästa intranät och som också byggt i SiteVision, blev utsedda till årets förbättrare. Hedersutmärkelsen går till den av de nominerade som lyckats höja andelen nöjda besökare mest. Stort grattis även till Sveriges Allmännytta och deras intranät Allmänningen.

Läs mer om Web Service Award på deras webbplats.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

De senaste blogginläggen

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.