Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

Advania bygger Sitevision-team

Advania är senast in i Sitevisions partnernätverk och rivstartar samarbetet med att bygga ett eget Sitevision-team. Riktigt kul!

Advanias logotyp

Kompletta it-lösningar som förenklar och hjälper företag och offentlig verksamhet att växa. Det är Advanias erbjudande, helhetsleverantören som precis har blivit partner till Sitevision. Advania sätter direkt igång med att bygga ett eget Sitevision-team som kommer att fokusera på både webb- och intranätsleveranser hos såväl privat som offentlig sektor.

Så här säger Erik Stenman, försäljningschef på Sitevision, om det nya partnerskapet:

– Vi är glada och förväntansfulla. Advania är erkänt duktiga och har även en strategiskt viktig position som ramavtalsleverantör på flera viktiga ramavtal hos bland andra SKL Kommentus.

– Det ligger i Advanias natur att kontinuerligt se hur vi kan skapa maximalt kundvärde i våra leveranser. Sitevision, som företag och plattform, är en perfekt matchning för att hjälpa oss att åstadkomma just det – ett partnerskap ser vi av den anledningen som en självklarhet. Vårt team är taggade och ser fram emot vad detta samarbete kan leda till! säger Viktor Leviné, Partneransvar Sitevision, på Advania.

Varmt välkomna till Sitevision, Advania!

Om Advania

Med över 1 500 medarbetare i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland är Advania en av de större och mest heltäckande leverantörerna av it-lösningar i Norden. Läs mer om Advania på deras webbplats.

Nyfiken på Sitevisions partners?

En Sitevision-partner har rätt kunskap och verktyg för att bygga sajter i Sitevision, de har alla nödvändiga certifikat och får alltid senaste nytt från oss. Allt för att du ska vara säker på ett riktigt bra samarbete och en riktigt bra leverans. Läs mer om Sitevisions partners.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.