Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

Fyra nya utvecklare till Sitevision – välkomna!

Under våren har vi förstärkt våra utvecklingsteam med fyra nya medarbetare. En har vunnit Vasatrippeln, två kanske du redan känner igen och en annan tar inspiration från Gordon Ramsay. Lär känna dem lite bättre här.

Fyra nya utvecklare till Sitevision

Henrik Ekelöf

Sedan 2006 har Henrik jobbat med webbutveckling. Mestadels som konsult, men även en sväng på Sitevision. Första kontakten var när han byggde intranät åt Skatteverket i Sitevision 3 – och några år därpå hittade han hit som anställd. Och nu är han alltså tillbaka!

– Jag har haft bra koll på företaget, produkten och väldigt många av kollegorna. Och jag började längta tillbaka, berättar Henrik.

Vad han gör annars? Golf, padel och utförsåkning är stora intressen. Och så följer han ÖSK (kan vi hoppas på att få se en match live i sommar?) och när det kommer till handboll är det Lindesberg och Redbergslid som gäller. De senaste åren har han dessutom fått med barnen både ut på golfbanan och i skidbacken.

Björn Hutter

Vår nya frontend-utvecklare Björns tidigare uppdrag har till stor del handlat om att utveckla och förvalta webbplatser i Sitevision. Från början hade han inte hört mycket om verktyget men efter att ha utvecklat i det, sett hur det underlättar för redaktörer och fått gå på Sitevisiondagarna skapade Björn sig en tydlig bild:

– Sitevision är mer än ett CMS och företag. Det är en community och jag älskar det!

På fritiden har han massor av intressen men på topp tre hamnar matlagning (Gordon Ramsay är en stor inspiration), musik (både att lyssna på och att skapa) och träning (japp, padel förekommer).

Erik Nilsson

Med bakgrund som fullstack-utvecklare inom Java och .NET på IST, SCB och Transportstyrelsen är det dags för Erik att landa som systemutvecklare hos oss på Sitevision. Toppenkul, tycker vi! Men vad tycker Erik är toppenkul när han inte är på jobbet?

– När det gäller att röra på mig gillar jag längdskidåkning, mtb och löpning. 2017 vann jag Vasatrippeln vilket innebär snabbast totaltid i Sverige på Vasaloppet, Cykelvasan och Ultravasan. Annars tycker jag att det är skoj att brygga öl och att programmera, säger Erik.

Programmeringen får vi ju redan ta del av här på Sitevision, men vi är förstås himla nyfikna på den där hembryggda ölen. To be continued …

Elias Abrache

Kanske har du varit i kontakt med Elias i vår support? Han har nämligen jobbat hos oss tidigare och är nu tillbaka efter en sväng som utvecklare på kommunikationsbyrån Strateg. Nu blir han en del av utveckling och ska vara länken till vår support.

– Sitevision är en grym arbetsplats. Det känns kul att vara tillbaka, säger Elias.

Och vad gör han annars?

– Jag utövar kampsport, mer specifikt Muay That och Taekwondo. Sen gillar jag friluftsliv och då passar jag gärna på att fotografera. Det är ett intresse som jag plockat upp under det senaste året när jag inte kunnat umgås med vännerna lika mycket.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.