blogg

Publicerat:

Fem fördelar med webbanalys i Sitevision

Behöver du ett verktyg för webbanalys som lagrar all data i Sverige? Med regler och domar som GDPR och Schrems II har många problem med att webbanalysdata inte lagras i Sverige. Det berör till exempel dig som använder Google Analytics. Nu lanserar vi webbanalys i Sitevision, en tjänst där all data lagras och hanteras på svenska servrar.

Ett stapeldiagram mot grön bakgrund

1. Matomo som grund

Webbanalys i Sitevision baseras på det kraftfulla analysverktyget Matomo och du får ta del av alla fördelar. Webbanalysen ger dig bland annat svar på frågor som vilket innehåll dina besökare gillar eller inte, vad de söker efter på din webbplats, om den senaste kampanjen uppfyllde målen, vilka sidor som är mest populära ... Ja, allt det där du behöver veta. Och lite till.

2. Nära till hands

Webbanalysen är integrerad i Sitevision och du når all data direkt i gränssnittet (via översiktsmenyn, för att vara riktigt specifik).

3. All data lagras i Sverige

När du använder Sitevisions webbanalys lagras all data på svenska servrar, i samma säkra miljö som Sitevision Cloud. Tryggt, eller hur?

4. En och samma leverantör

Sitevision tar helhetsansvar för tjänsten och du behöver inte blanda in andra leverantörer eller avtal.

5. Mervärde nu – och på sikt

Att du har både din webbplats och webbanalysdata i Sitevision gör att vi kan utveckla funktioner kopplade till produkten som ger ännu mer värde.

Om du är nyfiken på hur webbanalysen ser ut och vad som ingår rekommenderar vi att du tar en titt på sidan om webbanalys i Sitevision. Där kan du som är Sitevisionkund även beställa tjänsten.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

De senaste blogginläggen

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.