Blogg

Säg hej till Elin – vår nya Customer Success Specialist

Hon kallar sig själv för nörd, har jobbat med webb de senaste sju åren och kanske har ni en gemensam kompis … Nu kan du lära känna vår nya Customer Success Specialist Elin Lindkvist.

Elin Lindkvist

Elin Lindkvist är senast in i gänget och ska jobba inom Customer Success. Hon kommer framför allt att hjälpa våra kunder så att de får ut så mycket som möjligt av och använder Sitevision på bästa möjliga vis.

De senaste sju åren har Elin arbetat med webb, senast som webbansvarig i Västerås stad. Hon har med andra ord riktigt bra koll på Sitevision och har faktiskt hållit i flera föredrag under Sitevisiondagarna och andra av våra event.

Nu är vi otroligt glada och nöjda över att ha Elin på plats här i Örebro. Och det verkar även hon vara. Hör bara på svaret till frågan om vad som lockade henne hit:

– Under alla år som jag har varit kund har Sitevision alltid känts som den där kompisen som kan hjälpa en vidare i ett problem. Eller som kan lära en något nytt och spännande. Sen jag började arbeta med webb har det alltid varit drömmen att arbeta här.

💚

Några veckor in har vi även fått möjlighet att lära känna fler av Elins sidor. Med ett leende kallar hon sig själv för nörd och berättar att brädspel i alla dess former är en stor favorit.

– Det bästa jag vet är att laga någon ny spännande maträtt, slå igång någon jazzig musik och samla mina vänner kring ett nytt spel vi upptäckt. Ett spel jag alltid kommer minnas fick vi träffas regelbundet i flera månader för att spela klart.

Välkommen hit, Elin! Vi hoppas på en jazzig after work med brädspel snarast.

Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Gör det! Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida Länk till annan webbplats.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev