Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

Säg hej till Elin – vår nya Customer Success Specialist

Hon kallar sig själv för nörd, har jobbat med webb de senaste sju åren och kanske har ni en gemensam kompis … Nu kan du lära känna vår nya Customer Success Specialist Elin Lindkvist.

Illustration av en person som jobbar från kontoret och en som jobbar hemma.

Elin Lindkvist är senast in i gänget och ska jobba inom Customer Success. Hon kommer framför allt att hjälpa våra kunder så att de får ut så mycket som möjligt av och använder Sitevision på bästa möjliga vis.

De senaste sju åren har Elin arbetat med webb, senast som webbansvarig i Västerås stad. Hon har med andra ord riktigt bra koll på Sitevision och har faktiskt hållit i flera föredrag under Sitevisiondagarna och andra av våra event.

Nu är vi otroligt glada och nöjda över att ha Elin på plats här i Örebro. Och det verkar även hon vara. Hör bara på svaret till frågan om vad som lockade henne hit:

– Under alla år som jag har varit kund har Sitevision alltid känts som den där kompisen som kan hjälpa en vidare i ett problem. Eller som kan lära en något nytt och spännande. Sen jag började arbeta med webb har det alltid varit drömmen att arbeta här.

💚

Några veckor in har vi även fått möjlighet att lära känna fler av Elins sidor. Med ett leende kallar hon sig själv för nörd och berättar att brädspel i alla dess former är en stor favorit.

– Det bästa jag vet är att laga någon ny spännande maträtt, slå i gång någon jazzig musik och samla mina vänner kring ett nytt spel vi upptäckt. Ett spel jag alltid kommer minnas fick vi träffas regelbundet i flera månader för att spela klart.

Välkommen hit, Elin! Vi hoppas på en jazzig after work med brädspel snarast.


Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Gör det! Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.