Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

Vi blir fler inom Customer Success – hej Jennifer

Hon är en mästare på gör-det-själv-projekt, gillar långa skogspromenader – och är senast in som Customer Success Specialist på Sitevision. Nu kan du lära känna vår nya kollega Jennifer Wenchert.

Porträttfoto på Jennifer Wenchert.

Jennifer Wenchert är vår nya Customer Success Specialist. Hon kommer att hjälpa våra kunder att få ut så mycket som möjligt av Sitevision. Vara ett bollplank i nya webbprojekt och när befintliga sajter ska utvecklas.

Närmast kommer Jennifer från Hasselfors Garden där hon jobbade med webb, sociala medier och marknadsföring mot konsumenter. Med fötterna stabilt i jorden tar hon klivet över till Sitevision.

– Jag upptäckte Sitevision när jag jobbade på Jönköpings kommun som kommunikatör. Då väcktes en liten dröm om att få jobba här. Om Sitevision vore en person skulle jag beskriva hen som snäll, rolig och kunnig. Vem vill inte vara kompis med en sån person? Och nu får jag vara en i gänget! Det känns roligt, berättar Jennifer.

På frågan vad hon gillar att göra på fritiden kommer svaret snabbt. För visst har hon kvar åtminstone en fot där i jorden.

– Jag gillar långa skogspromenader och mysiga middagar. Det låter visserligen som ett standardsvar i en dejtingprofil men jag är gift och har en bebis på elva månader. I och med mitt förra jobb och all tid vi spenderat hemma har jag fått ett intresse för odling och hemmafix. Jag har en hel del gör-det-själv-projekt i gång. Nu senast byggde jag en hussäng till barnrummet.

Vi ser fram emot ett lass av DIY-idéer (och snittblommor, om vi har tur). Varmt välkommen, Jennifer!


Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.