Blogg

Vi blir fler inom Customer Success – hej Jennifer

Hon är en mästare på gör-det-själv-projekt, gillar långa skogspromenader – och är senast in som Customer Success Specialist på Sitevision. Nu kan du lära känna vår nya kollega Jennifer Wenchert.

Fotografi på Jennifer Wenchert.

Jennifer Wenchert är vår nya Customer Success Specialist. Hon kommer att hjälpa våra kunder att få ut så mycket som möjligt av Sitevision. Vara ett bollplank i nya webbprojekt och när befintliga sajter ska utvecklas.

Närmast kommer Jennifer från Hasselfors Garden där hon jobbade med webb, sociala medier och marknadsföring mot konsumenter. Med fötterna stabilt i jorden tar hon klivet över till Sitevision.

– Jag upptäckte Sitevision när jag jobbade på Jönköpings kommun som kommunikatör. Då väcktes en liten dröm om att få jobba här. Om Sitevision vore en person skulle jag beskriva hen som snäll, rolig och kunnig. Vem vill inte vara kompis med en sån person? Och nu får jag vara en i gänget! Det känns roligt, berättar Jennifer.

På frågan vad hon gillar att göra på fritiden kommer svaret snabbt. För visst har hon kvar åtminstone en fot där i jorden.

– Jag gillar långa skogspromenader och mysiga middagar. Det låter visserligen som ett standardsvar i en dejtingprofil men jag är gift och har en bebis på elva månader. I och med mitt förra jobb och all tid vi spenderat hemma har jag fått ett intresse för odling och hemmafix. Jag har en hel del gör-det-själv-projekt i gång. Nu senast byggde jag en hussäng till barnrummet.

Vi ser fram emot ett lass av DIY-idéer (och snittblommor, om vi har tur). Varmt välkommen, Jennifer!

Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida Länk till annan webbplats.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev