Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

Så mår Sveriges intranät – Sitevision fortsätter att toppa

Hur mår Sveriges intranät, egentligen? När Web Service Awards släpper sin trendundersökning för 2021 syns det tydligt att den digitala arbetsplatsen har tagit stora steg framåt. Och Sitevision fortsätter att vara Sveriges mest omtyckta CMS.

En graf med texten "Min organisation har ett väl fungerande CMS" där Sitevision har 96 procent kundnöjdhet och CMS:en efter 68 respektive 59 procent.

Web Service Awards trendundersökning "Hur mår Sveriges intranät 2021?" visar att distansarbete har blivit det nya normala för många och att intranäten har bidragit till att det funkar. Intranätet har bland annat blivit en hubb för att hålla ihop organisationen när många sitter utspridda. 47 procent uppger även att ledningens engagemang runt intranätet har ökat under pandemin.

Samtidigt fortsätter de mätbara målen att saknas i många organisationer. Bara 34 procent har mätbara mål och 17 procent rapporterar dem till ledningen. Tyvärr har även var sjätte planerade förändring av intranätet stoppats på grund av pandemin.

I år jobbar intranätsansvariga runt om i landet på för att fortsätta förbättra för användarna. Var femte respondent säger att de ska bygga om sitt intranät helt under 2022. Över hälften ska göra större förändringar.

Flest gillar Sitevision bäst

Sitevision fortsätter att behålla marknadsandelar – och kunderna fortsätter att gilla det vi gör. 96 procent av alla intranätsansvariga som använder Sitevision är nöjda med sitt CMS. På frågan om det är enkelt att introducera nya användare svarar 86 procent att det är lätt (27 procentenheter före CMS:et med näst högst betyg).

Tack till alla kunder som ger oss så fina betyg – det gör oss så stolta och glada.

Vill du läsa hela rapporten?

Det här var bara några av alla insikter från Web Service Awards trendundersökning “Hur mår Sveriges intranät 2021?". Vill du ta del av alla? Fyll i formuläret så dimper rapporten snart ner i din inkorg.

Planerar ni att förändra ert intranät? * (obligatorisk)


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.