Blogg

”Med Sitevision kom vi i gång snabbt och kunde samtidigt vara flexibla”

Advania Sverige – med fler än 1 300 medarbetare – har lanserat ett nytt intranät i Sitevision. En av flera aktiviteter i partnerskapet mellan Advania och Sitevision.

En skärmdump av Advanias intranät Hubben som är byggt i Sitevision.

Advanias tidigare intranät hade blivit för gammalt och lämnade mycket att önska när det kom till användbarhet och funktionalitet. Målet med det nya intranätet är att det ska bli navet i den digitala arbetsplatsen, öka medarbetarnöjdheten och engagemanget.

– Intranätet ska vara vår naturliga mötesplats. En ”go to” genom att bland annat länka till andra stödjande system och göra information lättillgänglig och sökbar. Vi har redan ett högt medarbetarengagemang på Advania och är helt övertygade om att en transparent och tillgänglig internkommunikation är viktigt för engagemanget när vi växer i snabb takt, säger Sofie Frick, Internal Communications Manager på Advania Sverige, och fortsätter:

– Internkommunikationen ska spegla den företagskultur vi är stolta över. Allt för att på sista raden förenkla arbetsdagen för våra medarbetare

Sitevision blev plattformen för det nya intranätet.

– Med Sitevision kom vi i gång snabbt tack vare att det redan fanns så pass mycket inbyggd funktionalitet. Samtidigt kunde vi vara flexibla och anpassa lösningarna efter våra mer specifika behov. Det gjorde vi bland annat genom att utveckla egna moduler. Till exempel har vi byggt hela vårt ISO-certifierade ledningssystem i Sitevision och presenterar styrdokument från Microsoft 365, fortsätter Sofie Frick.

Det nya intranätet ska kunna användas på nytt. Mallpaketet som formades i samband med utvecklingen kommer Advanias kunder att kunna ta del av på sikt. Riktigt smart och smidigt.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev