Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

blogg

Publicerat:

”Med Sitevision kom vi i gång snabbt och kunde samtidigt vara flexibla”

Advania Sverige – med fler än 1 300 medarbetare – har lanserat ett nytt intranät i Sitevision. En av flera aktiviteter i partnerskapet mellan Advania och Sitevision.

En skärmdump av Advanias intranät Hubben som är byggt i Sitevision.

Advanias intranät Hubben är byggt i Sitevision.

Advanias tidigare intranät hade blivit för gammalt och lämnade mycket att önska när det kom till användbarhet och funktionalitet. Målet med det nya intranätet är att det ska bli navet i den digitala arbetsplatsen, öka medarbetarnöjdheten och engagemanget.

– Intranätet ska vara vår naturliga mötesplats. En ”go to” genom att bland annat länka till andra stödjande system och göra information lättillgänglig och sökbar. Vi har redan ett högt medarbetarengagemang på Advania och är helt övertygade om att en transparent och tillgänglig internkommunikation är viktigt för engagemanget när vi växer i snabb takt, säger Sofie Frick, Internal Communications Manager på Advania Sverige, och fortsätter:

– Internkommunikationen ska spegla den företagskultur vi är stolta över. Allt för att på sista raden förenkla arbetsdagen för våra medarbetare

Sitevision blev plattformen för det nya intranätet.

– Med Sitevision kom vi i gång snabbt tack vare att det redan fanns så pass mycket inbyggd funktionalitet. Samtidigt kunde vi vara flexibla och anpassa lösningarna efter våra mer specifika behov. Det gjorde vi bland annat genom att utveckla egna moduler. Till exempel har vi byggt hela vårt ISO-certifierade ledningssystem i Sitevision och presenterar styrdokument från Microsoft 365, fortsätter Sofie Frick.

Det nya intranätet ska kunna användas på nytt. Mallpaketet som formades i samband med utvecklingen kommer Advanias kunder att kunna ta del av på sikt. Riktigt smart och smidigt.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Boka en anpassad demo

  Vill du att vi kontaktar dig för en demo av Sitevision utifrån dina behov?
  Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


  Förstå grunderna i Sitevision

  En personlig kontakt med kunskap om ditt område

  Svar på dina frågor

  En demo utifrån dina behov

  Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

  De senaste blogginläggen

  Kontakta oss

  Sitevision
  Drottninggatan 18A
  702 10 Örebro

  Info: 019-17 30 30
  Support: 019-17 30 39

  Boka en demo

  Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

  FÖLJ OSS

  Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  Vit logotyp Sitevision

  Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

  Vit ikon för att stänga

  Vi visar gärna

  Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.