SiteVision-bloggen

Publicerat: 2014-09-05

10 anledningar att anmäla dig till SiteVisiondagarna 2014

I år anordnar vi SiteVisiondagarna för sjunde året i rad och det är större än någonsin. Men varför ska just du gå på SiteVisiondagarna, undrar du? Här ger vi dig 10 anledningar.

1. Det finns något för alla – på riktigt

Ja, nu finns det ju ingenting för den som vill djupdyka i botanik direkt, men det finns något för alla som jobbar med webben på något sätt. Oavsett om det handlar om kommunikation, strategi, teknik eller design. Men vid närmare eftertanke, kanske finns det trots allt något om botanik på Naturhistoriska riksmuseets föredrag... Vid närmare eftertanke så kanske det finns något för alla trots allt.

2. Du kan mingla med kollegor från över 120 olika organisationer

Det finns en enorm kraft i nätverkandet mellan människor. Vi har i år deltagare från över 120 olika organisationer som jobbar med samma sak som du. De har samma frågeställningar och utmaningar som du och de har garanterat lösningar och idéer som du vill ta del av!

3. Du kan välja bland över 40 olika föredrag och workshops

Vi har ett program som heter duga och du väljer själv hur programmet för din konferens kommer att se ut. Vi kommer dock samla er för ett par gemensamma föreläsningar under dagarna. En av dem är Göran Adlén med den utmanande titeln "Glöm bort allt du lärt dig".

"40 olika föreläsningar

120 organisationer

Mängder med kunskap

SiteVision Nightclub..."

4. Du kan testa SiteVision 4

Nästa generations webbpublicerings-verktyg är på väg. Och vi har lite grejer att visa för dig. Du kommer inte att bli besviken, vi lovar! Visste du förresten att SiteVision 4 har ett redigeringsgränssnitt helt byggt i HTML5 (ingen Java-plugin!)?

5. Du kan träffa personerna som har byggt SiteVision

Samtliga medarbetare från SiteVision AB är på plats på SiteVisiondagarna. Varför inte dela med dig av idéer över en kopp kaffe med vår innovationschef Karl Eklöf? Eller diskutera integrationer med vår API-ninja Magnus Lövgren? Eller dela på en Dumle med vår sökguru tillika utvecklingschef Niclas Hedlund? Eller... ja, du fattar.

6. Alexander Bard kommer.

Jo, på riktigt. Alexander Bard kommer. Det råder inte brist på uppfattningar om Alexander Bard. Just nu kanske du ser honom flera gånger i veckan i Idol 2014. Men det är inte musik han ska prata om. Han ska prata om den digitala revolutionen och varför internet är lika stort som talspråket, skriftspråket och boktryckarkonsten. Det vill du inte missa.

7. Lär dig allt om sociala intranät

Har din organisation ett socialt intranät ännu? Där medarbetare, utöver att konversera och dela med sig av tankar och idéer, även kan samarbeta med varandra kring dokument och tidsplanering? Om inte, så är detta tillfället att få med dig hem argument för varför just din organisation ska ta nästa steg i er internkommunikation.

8. Träffa leverantörer av de bästa tjänsterna

Vi har bjudit in några av de bästa leverantörerna av webbplatser eller tjänster till din webbplats. Låt dig inspireras av vad de kan hjälpa dig med – kanske startar du den 7-8 oktober en långvarig affärsrelation som kommer lyfta din webbplats till nästa nivå?

9. Och vinnaren av Guldhanden 2014 är...

Guldhanden är vårt eget pris som vi delar ut till den bästa webbplatsen och i år delar vi ut priset i tre olika kategorier; bästa offentliga webbplats, bästa kommersiella webbplats och bästa intranät. Du har chansen att sitta på första parkett för utdelningen av priset. Kanske är just din webbplats med bland de nominerade? Och är den inte det, så inspireras av några riktigt, riktigt bra webbplatser och intranät och prata med de ansvariga bakom dem. Du kan själv skicka in ditt förslag på webbplats/intranät till juryn.

10. Du kommer ha riktigt roligt

Vi kan utlova två riktigt roliga och lärorika dagar med massor av ny kunskap och nya kontakter. Vi bjuder dessutom på en episk kväll med middag och andra trevligheter. Det vill du inte missa....

Att det vi sedan har fixat en av världens ljusstarkaste projektorer och en fet frågesoffa på plats gör inte dagarna mindre attraktiva.

Hoppas att vi ses på SiteVisiondagarna i år!

Inlägget är skrivet av Petter Knutsson. Fler blogginlägg och nyheter från oss:

Vill du ha nyheter, blogginlägg och erbjudanden bekvämt levererade till din e-postadress? Prenumerera på vårt nyhetsbrev inSite! Fyll i din e‑postadress nedan:

Följ SiteVision: