SiteVision-bloggen

Publicerat: 2014-10-03

Här hittar du allt du behöver du veta om SiteVisiondagarna 2014!

Vi laddar för fullt inför årets SiteVision-evenemang! Det är rekordmånga deltagare som kommer få två inspirerande, roliga och givande dagar tillsammans. Och för dig som inte hade möjlighet att komma i år finns det flera sätt att ta del av upplevelsen. Det här behöver du veta inför evenemanget!

Välj dina favoriter bland riktigt bra föreläsningar

Utöver deltagarrekord har vi i år rekord i antal föreläsningar. Det finns något för alla, oavsett om du är strateg, tekniker, kommunikatör eller redaktör. Under några tillfällen delar vi upp SiteVisiondagarna i olika spår där du själv skapar innehållet på din konferens. I programmet hittar du gemensamma föreläsningar och separata spår.

Dela med dig av Instagrambilder, tweets, Facebookinlägg och Vines före, under och efter SiteVisiondagarna

Vi är sugna på att ta del av dina upplevelser och erfarenheter! Dela med dig via valfri tjänst med hashtaggen #sitevision2014​. För att samla allt på ett ställe har vi satt upp en Tagboard för hashtaggen som är #sitevision2014. Där visas bilder eller inlägg du publicerar med den taggen. Dessvärre inget från Ello, ännu ;)

Vi vill prata med dig - så här hittar du oss!

Vill du prata med någon medarbetare från SiteVision (alla finns på plats) finns vi där för dig! Om du inte träffat någon av oss tidigare hittar du oss i vår monter! Annars känner du igen oss på våra tröjor och att vi har gröna band till våra namnbrickor.

Se föreläsningarna i efterhand

Får du beslutsångest i valet av de olika spåren på SiteVisiondagarna? Eller glömde du en detalj från en föreläsning? Inga problem! Vi filmar de flesta föredragen och kommer att göra det tillgängligt för alla att titta på i efterhand på vår YouTube-kanal! Presentationerna kommer också att göras tillgängliga (så långt det är möjligt).

Hitta hit

Vi håller till på Conventum Kongress i Örebro. Adressen är Fabriksgatan 17–19. Om du åker tåg är det smidigast att kliva av vid Örebro södra.

Mat då?

Vi kan garantera att du inte kommer lämna SiteVisiondagarna hungrig. I anmälningsavgiften ingår fika och lunch båda dagarna och middag första kvällen.

Middag på tisdagskvällen!

På tisdag kl 19:00 öppnar SiteVision Nightclub. Nattklubben håller till på Nikolaigatan 4 som ligger ett medellångt stenkast från hotellen i centrala Örebro. Klädkoden är "nattklubb" och vi börjar kvällen med att äta en trerätters middag ihop. Efter det ser vår DJ till att vi dansar tills vi blir utkörda kl 01:00. Om du glömt dansskorna hemma (eller bara är trött i fötterna) så finns det en lugnare avdelning för djupa nattliga diskussioner. 
Precis som den legendariska nattklubben Studio 54 så har SiteVision Nightclub en kölista. Just nu står det ett gäng namn på den. Om du har anmält dig till middagen, men inte kan komma - hör av dig så kan vi släppa in nästa på listan!

Vi ses!

Inlägget är skrivet av Petter Knutsson. Fler blogginlägg och nyheter från oss:

Vill du ha nyheter, blogginlägg och erbjudanden bekvämt levererade till din e-postadress? Prenumerera på vårt nyhetsbrev inSite! Fyll i din e‑postadress nedan:

Följ SiteVision: