SiteVision-bloggen

Publicerat: 2014-11-17

Frukostseminarium om öppna data och nya SKL.se på Webbdagarna Offentlig sektor

Den 27 november är det premiär för Webbdagarnas nya evenemang som är till för dig som arbetar i offentlig sektor och givetvis är vi där! Utöver att träffa oss har du också möjlighet att delta på vårt frukostseminarium om öppna data och efter lunch, lyssna på hur man arbetade med projektet nya SKL.se.

Frukostseminarium: "Kom igång med öppna data" med Pernilla Näsfors

Öppna data kan verka krångligt, men hur kan ni enkelt komma igång? Vilken sorts data vill era målgrupper ha och hur kan ni leverera det på bästa sätt?

Vi har bjudit in Pernilla Näsfors som är specialist inom öppna data på Sida och Världsbanken. Utifrån sina erfarenheter av att hjälpa myndigheter runtom i världen med att öppna upp data om bistånd och utveckling ger hon en introduktion till öppna data och går igenom vad som är viktigt att tänka på när information öppnas upp för allmänheten gällande förankring, hållbarhet, tillgänglighet, standarder, integritet med mera.

Föreläsning: Nya SKL.se – "Enklast vinner!" med Per Axbom och Tomas Johansson Haavik

Ingen vill veta vem du är, men alla behöver veta hur du snabbast kan hjälpa dem. Tomas Johansson Haavik, webbstrateg på SKL och Per Axbom, webbstrateg, förklarar hur fokus på behov och UX gör nya skl.se, byggd i SiteVision, till en bättre plats att besöka.

Träffa oss eller våra partners

Träffa oss i vår monter och kika på nästa generation av SiteVision, SiteVision 4 eller vår populära lösning för sociala intranät, SiteVision Social Collaboration. På plats finns dessutom flera av våra partners. CGI, Bouvet, Soleil och Limepark är alla där för att visa vad de kan hjälpa dig med i SiteVision!

Läs mer om Webbdagarna Offentlig sektor här

Hoppas att vi ses där!

Inlägget är skrivet av Petter Knutsson. Fler blogginlägg och nyheter från oss:

Vill du ha nyheter, blogginlägg och erbjudanden bekvämt levererade till din e-postadress? Prenumerera på vårt nyhetsbrev inSite! Fyll i din e‑postadress nedan:

Följ SiteVision: