SiteVision-bloggen

Publicerat:

Infografik: Därför behöver din organisation ett socialt intranät

Intranäten håller på att förändras. Istället för att vara ett berg av statisk, inaktuell information går intranäten (och med det, även organisationerna) mot att bli sociala där medarbetare kan kommunicera och samarbeta med varandra – och med det bli mer effektiva. Men varför behöver din organisation ett socialt intranät? Se svaret i vår senaste infografik!

Infografik med fördelar med och anledningar till att skaffa ett socialt intranät.

Vill du använda infografiken på din egen webbplats? Kopiera koden nedan:

<p><a href='http://www.sitevision.se/5.27a0616b14ade87b2ed3914.html'><img src='http://www.sitevision.se/images/18.27a0616b14ade87b2ed3937/1422355682297/sitevision-social-collaboration-infographic.png' alt='Fem anledningar till att skaffa ett socialt intranät' width='600px' border='0' /></a></p>
<p><strong><a href="http://www.sitevision.se" target="_blank">Läs mer på www.sitevision.se</a></strong>

Boka en demo av SiteVision Social Collaboration

Social Collaboration är moduler i Sveriges mest omtyckta webbpublicerings-verktyg – SiteVision. Du får tillgång till nyckelfärdiga sociala funktioner till ditt intranät som profilsidor, aktivitetsflöde, samarbete i grupper, och effektiv dokumenthantering. Är du nyfiken på att veta mer om SiteVision Social Collaboration? Kontakta oss i dag för en personlig demo.