SiteVision-bloggen

Publicerat:

Säg hej till Ulrika – vår nya testare och eventplanerare

Ulrika Franzén - vår nye testare

Ulrika Franzén - vår nye testare

Sedan ett par veckor tillbaka jobbar Ulrika Franzén hos oss på SiteVision. Ulrika kommer att jobba som testare men också som eventplanerare, närmast för SiteVisiondagarna som går av stapeln 20-21 oktober. Jag passade på att ställa några frågor till vår nya kollega.

Vad gjorde du innan du kom till SiteVision?

Jag kommer senast från AQ Analys, ett Örebro-baserat marknadsundersökningsbolag som jag och en kompanjon drev under fyra år. Jag gjorde det mesta man gör för att sköta ett bolag; till största delen försäljning, men även ekonomi, produktutveckling, personalhantering och självklart leverans av tjänsterna.

Vad har du för bakgrund?

Från grunden är jag utbildad systemvetare och började mitt arbetsliv som programmerare. Under åren har jag arbetat på olika IT-konsultbolag med det mesta som ryms inom rollen som IT-konsult; programmering, kravhantering och förstudier, utbildning, interaktionsdesign och test. Jag har också utbildning som upplevelsearrangör och har arbetat med evenmang av olika slag.

Vad engagerar dig mest?

Eftersom jag är en projektledare i nästan allt jag gör, älskar jag att planera och driva saker i mål! Oavsett om det är ett system som ska tas i drift, en resa som ska planeras eller ett evenemang som ska genomföras.

Vad tycker du är mest spännande med SiteVision?

Det mest spännande ligger i framtiden. Med tydliga mål om en kraftig tillväxt så blir det en rolig resa framöver. Kul att få bli en del av den!

Vad kommer du att göra på SiteVision?

Till och börja med är det stort fokus på att testa SiteVision version 4, som inom kort ska släppas. Alla ligger i för fullt nu såhär på sluttampen. Parallellt pågår även arbetet med SiteVisiondagarna som i år är den 20-21 oktober. Ett arbete som kommer intensifieras efter sommaren.

Din favoritwebbplats?

Utan tvekan Google, som (nästan alltid) ger mig svar på det jag söker, när jag behöver det. Gillar verkligen funktionella webbplatser som hjälper mig i vardagen. Älskar tjänster som Spotify, Readly, e-parkera, Netflix och inte minst mobilt Bank-Id som förenklar livet. Men om man ska prata ”traditionell” webbplats-favorit är Rättviseförmedlingen en stark kandidat. Den är modern, enkel och tydlig och speglar Rättviseförmedlingens syfte på ett bra sätt. Och, inte minst, den möjliggör att alla människor på ett smidigt sätt kan bidra till ett bättre samhälle.

Vi säger välkommen till Ulrika! Kul att ha dig ombord!

Vill du också jobba på SiteVision? Se våra lediga tjänster här