SiteVision-bloggen

Publicerat:

SiteVision växer – säg hej till Erik Stenman

Erik Stenman

Vår nya kollega Erik Stenman

Det senaste tillskottet på SiteVision AB heter Erik Stenman – en person du kommer att träffa på kundmöten, mässor, i telefon och på nätet framöver. Vi är glada över att ha med Erik på tåget och vem berättar bättre om Erik Stenman än Erik själv?

Vad gjorde du innan du kom till SiteVision?

Tidigare arbetade jag som Account Manager för stora kunder inom både privat och offentlig sektor på TeliaSonera. Det senaste året har jag också färdigställt mina ekonomistudier vid Örebro Universitet. 

Vad engagerar dig mest?

För min del är personalisering det jag brinner för mest. Vi måste inse att tiden då ”one-size fits all” är över och att vi kan förbättra våra webbplatser och kundupplevelsen enormt genom att erbjuda våra kunder möjligheten att skapa anpassat och därför relevant innehåll för olika målgrupper.

Vad ville du bli som barn?

Som barn var fotboll mitt liv. Utöver att jag spelade fotboll spenderade jag otroligt mycket tid åt att titta på fotboll och varenda laguppställning i Italienska Serie A. Utöver fotbollen drömde jag om att bli pilot.

Vad tycker du är mest spännande med SiteVision?

Att SiteVision bygger på färdiga moduler vilket innebär att jag som inte är en utvecklare faktiskt kan bygga en egen välfungerande, responsiv webbplats helt själv.

Vad kommer du att göra på SiteVision?

Jag kommer att arbeta med försäljning och kundrelationer samt stärka upp marknadssidan.

Din favoritwebbplats?

Då jag har en faiblesse för välskräddat mode i allmänhet och välgjorda skor i synnerhet måste jag nog säga manolo.se. Där spenderar jag en hel del tid.

Vill du också jobba på SiteVision? Se våra lediga tjänster här

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar