SiteVision-bloggen

Publicerat:

SiteVision växer – Välkommen till oss Jaime Irala

Jaime Irala

Jaime Irala, vår nye backend-utvecklare. Bild: Stefan Sager

Vi fortsätter att utöka vårt team på SiteVision och välkomnar vårt senaste tillskott Jaime som nu jobbar som backend-utvecklare hos oss.

Vad gjorde du innan du kom till SiteVision?

Jag kommer från Spanien och har precis flyttat hit, så innan jag började på SiteVision levde och jobbade jag i Spanien. Jag har arbetat med Java-programmering i 10 år. Under större delen av min karriär hittills har jag arbetat med systemutveckling för flygbolaget Iberia. Där tillbringade jag sex år och fick vara med och se hur webbplatserna ändrades och växte.

Vad har du för bakgrund?

Jag har alltid spelat fotboll från det att jag var liten tills universitetet. I Spanien finns det inte så mycket is så hockey har aldrig varit ett alternativ. Jag ville bli fotbollsproffs när jag var liten eftersom fotboll är jättestort där. Det blev inte så..
När det gäller utbildning, har jag studerat till dataingenjör i Madrid, men gjorde mitt exjobb i Örebro för 11 år sedan. Det var då jag lärde mig svenska.

Vad tycker du är mest spännande med SiteVision?

Bara själva grejen att flytta till ett annat land har varit mycket spännande och SiteVision är en ny utmaning som ger mig möjlighet att flytta mina arbetsområden från en kommersiell webbplats till en plattform. Det ska bli kul att få arbeta med de teknologier som företaget använder sig av eftersom de är både moderna och effektiva. Jag tror dessutom att jag kommer att lära mig mycket av mina kollegor på SiteVision som verkar vara riktiga proffs.

Vad kommer du att göra på SiteVision?

Jag kommer främst att arbeta med backend men vara inblandad i alla aspekter i SiteVision, såväl frontend som backend. Sedan får jag väl även ansvaret att göra "sangria" till företagsfesterna.

Din favoritwebbplats?

Just nu är mina favoritwebbplatser de sidor som innehåller aktiviteter som man kan göra med barn, som till exempel pyssel eller utomhuslekar. Jag har nämligen två små döttrar som är min största hobby utanför kontoret. När det gäller programmering använder jag mig mycket av Stack Overflow och JSFiddle för att göra onlinetester med programmering.

Vi är glada över att Jaime valt att bli en del av SiteVision-teamet. Välkommen Jaime!

Vill du också jobba på SiteVision? Se våra lediga tjänster här

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar