SiteVision-bloggen

Publicerat:

Välkomna till SiteVision Ebba, Erik och Jesper

SiteVisions senaste tillskott; Jesper, Erik och Ebba

SiteVisions senaste tillskott; Jesper, Erik och Ebba

Man kan verkligen säga att 2016 börjat bra! Vi har precis fått sällskap av tre nya, sköna kollegor. Här får du chansen att börja lära känna dem.

Ebba Nyberg

Ebba är det senaste tillskottet på testavdelningen på SiteVision AB. Hon är precis nyutexaminerad systemutvecklare från Örebro universitet där hon pluggat i 2,5 år.

– Innan det kommer jag från apoteksbranschen där jag jobbat som apotekstekniker och gett rådgivning om receptfria läkemedel, säger Ebba och berättar i samma andetag att hon alltid haft lätt för datorer.

– Det var därför jag bytte bana och började plugga systemutveckling. På SiteVision kommer jag först och främst jobba som testare, men framöver hoppas jag även kunna bidra till frontendutvecklngen, säger Ebba.

Ebba gillar design och användarbarhet, vilket passar bra ihop med rollen som testare.

Erik Andershed

Erik Andershed är industridesigner i grunden och är SiteVisions nya Head of Design som ska lyfta vårt prisbelönta CMS till ännu högre höjder.

– Jag har jobbat med grafisk formgivning och UX i snart 20 år. Samtidigt pluggade jag på lite olika skolor runt om i världen, säger Erik. På SiteVision kommer han fokusera på att försöka skapa en enhetlig produkt genom att lyfta fram vissa funktioner och ta bort andra.

– Jag vill göra det lättare för användarna, både nya, befintliga och de med högre behörighet. Mycket ligger i att man gör saker och ting på samma sätt överallt. Det kan handla om allt från text till ikoner och linjer. Det måste vara konsekvent.

Jesper Kinnander

Jesper Kinnander är det senaste nyförvärvet till säljteamet på SiteVision AB. Han kommer tidigare från IT-företaget Apsis och har även jobbat som säljare på ett företag inom SEO.

– Jag har jobbat som säljare i hela mitt liv. Det har bara blivit så, men det är roligt och man lär känna mycket folk. Det är spännande att följa kunderna hela vägen, från första kontakten till en produkt i skarp drift med underhåll och uppföljning, säger Jesper vars roll kommer fungera som ett komplement till övriga teamet.

– De andra har kontakt med många kommuner. Jag kommer först och främst fokusera på privata kunder. Det passar bra med alla kontakter från mina tidigare jobb, säger en taggad Jesper.

Vill du också jobba på SiteVision?

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

  • Supportsamordnare
  • 070-7207524
  • twitter.com/msomiem

De senaste blogginläggen