SiteVision-bloggen

Publicerat:

Säg hej till Johan Lundberg - ny i supporten

Det är dags att presentera ytterligare en ny kollega på SiteVision. Välkommen Johan Lundberg!

Johan Lundberg - ny i supporten

Sedan mitten av april har SiteVisions omtyckta support utökats med Johan Lundberg. Johan har sedan tidigare stor erfarenhet av kundkontakt och service.

– Jag har jobbat som säljare i flera år, bland annat på Tre och Digital Inn. Det var när jag jobbade på Digital Inn som jag först fick höra om SiteVision. Ni kom och handlade datorer och grejer av mig och jag fick en bra känsla av företaget. När jobbet som supportmedarbetare kom ut tvekade jag inte en sekund att söka, säger Johan.

Johan har jobbat på SiteVision en knapp vecka när jag får en pratstund med honom. Han har redan gett sig i kast med supportärenden och det går snabbt framåt.

–Jag ser fram emot att få jobba nära frontendutveckling, ha kontakt med kunder och lösa olika tekniska problem. Jag börjar mer och mer förstå hur produkten fungerar. Det är jättekul att få jobba med ett CMS. Sedan har den här första veckan visat att alla här är väldigt nära varandra. Det är som att jag har kommit in i en stor familj. Fast det är lite svårt avgöra vem som jobbar med vad just nu. Första veckan är alltid lite snurrig, säger Johan och skrattar.

Teknik är ett stort intresse. Johan är nyutexaminerad systemutvecklare från Örebro Universitet där han pluggat i tre år. Innan det läste han strökurser i Uppsala.

–Jag var inne på att plugga ekonomi när jag läste i Uppsala, men så fick jag höra från några kompisar om systemutveckling. Det verkade toppen eftersom det var både teknik och att få vara nära kunden, säger Johan.

Skidor och musik

Johan tycker att träning och skidåkning är bland det roligste som finns. Han spelar också lite piano.

–Jag har ingen musikalisk förmåga från början, men det är ändå väldigt roligt, säger han med ett leende. Sedan sitter jag lite med app-utveckling till iOS. Det har blivit lite av en hobby och det är roligt att se vad man kan hitta på.

Vill du också jobba på SiteVision?

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

  • Supportsamordnare
  • 070-7207524
  • twitter.com/msomiem

De senaste blogginläggen