SiteVision-bloggen

Publicerat: 2016-06-22

Vi adderar en tredje Erik till gänget - Välkommen Eric Melin!

Först var det Erik Stenman, sedan kom Erik Andershed och nu hälsar vi Eric Melin välkommen till SiteVision-gänget. Säg hej till en bolltokig frontendutvecklare.

Johan Lundberg - ny i supporten

Det senaste halvåret har vi haft nöjet att ha Eric Melin på plats på SiteVision-kontoret. Han har, som ett sista steg i sin utbildning på Örebro universitet, gjort ett projektarbete kopplat till SiteVision. Och sedan några veckor tillbaka är han anställd på SiteVision.

–Att få komma ut på ett företag som SiteVision är 10 000 gånger mer lärorikt än att sitta i skolbänken, även om det ger olika typer av kunskaper, säger Eric.

På SiteVision kommer Eric vara en del i utvecklarteamet med inriktning först och främst på frontendutveckling.

– Det är roligt att jobba med frontend¹ och jag gillar att man snabbt ser resultat. Jag har alltid haft ett intresse för datorer och teknik och pysslat både med backend² och frontend utan att egentligen behöva välja, säger Eric.

Universitetsstudenter på SiteVisiondagarna

Som student vid det Systemvetenskapliga programmet på Örebro Universitet får man erbjudande om att delta i Sveriges enskilt största CMS-evenemang, SiteVisiondagarna. Det var bland annat så Eric kom i kontakt med SiteVision.

–Jag hade hört talas om SiteVision redan innan jag påbörjade mitt projektarbete hos er. Ni verkade vara ett bra gäng och ett trevligt företag. Det fick jag också bevis för under SiteVisiondagarna i höstas. Att vi som studenter fick möjlighet att delta under dagarna var väldigt lärorikt och intressant, säger Eric och tipsar alla studenter om att hoppa på liknande evenemang om det erbjuds.

Bollar och datorer

Träning är Erics stora intresse i livet. Han gillar bollidrotter och spelar bland annat fotboll. Som liten hade han en dröm om att bli den nya Paul Scholes.

–Ja, och så skulle jag bli idrottslärare. Men det var innan jag hittade datorerna, ler Eric och lägger till att han är mer än redo att köra igång att jobba efter ett spännande halvår med projektarbetet.

 

¹ Front-end är ett begrepp som används för att beskriva användargränssnittsorienterad utveckling.
² Back-end innebär utveckling på servernivå.


Vill du också jobba på SiteVision?

Inlägget är skrivet av Emma Melkersson

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
  1. Erick
    Behövs alltid mer Erik
    # 1
    torsdag, 7 september kl. 15:03
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision? Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna.

Blogginlägget är skrivet av

  • Supportsamordnare
  • 070-7207524
  • twitter.com/msomiem

De senaste blogginläggen