SiteVision-bloggen

Publicerat:

Fem nya ansikten! Välkomna till SiteVision

SiteVisions fem nya ansikten: Jonna, Christian, Johan, Maria och Richard

Våra fem nya förmågor: Richard, Johan, Jonna, Maria och Kristian

Det händer mycket på SiteVision. Förutom flytten till helt nya lokaler och planeringsarbetet med kommande SiteVisiondagarna 2017, som dessutom firar 10 år, välkomnar vi inte mindre än fem nya ansikten till SiteVision­gänget! Vilka är de och vilka roller har de kan du läsa om här!

Jonna Hedlund

Supporten har blivit snäppet vassare sedan Jonna anslöt till gänget. Sedan barnsben har hon haft ett brinnande intresse för teknik och efter studier vid både högskola och universitet startade hon eget som back end-utvecklare. När tjänsten som support­medarbetare dök upp nappade hon på den. Det brinnande svampintresset har knappast undgått någon på kontoret och på frågan vilka svampar som ligger i topp listas blomkålssvamp, mandelkremla och kantkremla. Dagarna hos oss handlar om att ta emot supportärenden och lösa utmaningar som våra kunder ställs inför.

Richard Stöök

Det var när musikintresserade Richard snubblade in på en utbildning riktad mot mjukvarutestning som han kände att han hittat hem. Min huvudsakliga uppgift som testare är att hitta information angående det som jag testar för att göra någon form av uppskattning av dess kvalité, berättar han. Informationen distribuerar jag vidare till kollegor som utifrån det tar beslut om rätt väg framåt. Mitt jobb är inte att ha sönder saker, mitt jobb är att hitta det som redan är sönder.

Kristian Carlsson

Mitt stora intresse har alltid varit datorer och teknik, berättar Kristian. Jag kommer exempelvis ihåg när jag laddade program från kassettband eller kommunicerade via BBS:er. Att utvecklingen sedan dess är fantastisk, kan vi alla hålla med om. Kristian kommer att jobba med utveckling och drift av SiteVisions molntjänst, samt den interna IT-miljön på företaget. I mitt arbete ser jag fram emot att automatisera och förenkla tidskrävande arbetsuppgifter, säger han och avslutar; Jag älskar musik och känner att jag nog skulle ha svårt att överleva utan den.

Nya gänget hos SiteVision

Johan Nilsson

Johan förstärker vår sälj- och marknadsavdelning. Hans fokus kommer vara att utveckla SiteVisions affär inom den privata sektorn. Tar vi en titt i backspegeln arbetade han tidigare som marknadschef och Vice VD på ett IT-bolag som utvecklade en SaaS-tjänst i form av en intranättjänst. Ett spännande arbete där vi slog oss in på en marknad med stora etablerade spelare, berättar han. På frågan vad han tänker på när han hör SiteVision blir svaret: Eftersom jag senast kommer från en branschkollega har jag haft bra koll på SiteVision. Min bild är ett stabilt och pålitligt företag med en plattform som är mycket omtyckt av redaktörer och användare. Det går givetvis inte att blunda för SiteVisions starka fotfäste i den offentliga sektorn men med stora företagskunder som Scania, Nibe och Keolis visar SiteVision tydligt att man även är högst relevant för verksamheter inom den privata sektorn. På sommaren hittar ni Johan på golfbanan och under hösten på ett älgpass i skogen.

Maria Lindholm

Första leendet du möter när du besöker vårt kontor på SiteVision tillhör sannolikt klippan Maria. Som Office manager agerar hon spindeln i nätet för allt som händer i bygget, från att hantera byggarbetarna som renoverar till att jaga rätt på kaffemaskins­reparatören som alla ropar efter. Förutom att ta väldigt väl hand om alla kollegor och besökare, så är hon en aktiv person, som älskar att fixa och dona ute i sin stuga och åker gärna skidor.

Vill du också jobba på SiteVision?

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar