SiteVision-bloggen

Publicerat: 2017-12-15

Hej Elias!

Elias Abrache - SiteVisions nye supportmedarbetare

Elias Abrache - supportens nya röst och ansikte

Säg hej och välkommen till det senaste tillskottet i SiteVisionfamiljen. Elias Abrache stärker upp supporten och här får vi lära känna honom lite bättre!

Vandring, hiking och IT

Utöver att arbeta med IT så är det bästa jag vet vandring och hiking. Jag måste ha nära till en skog eller en campingplats, berättar Elias som svar på frågan vilket fritidsintresse han har. Han och kompisarna åker iväg till olika ställen, gör upp en eld och sätter sig runt den. Det finns inget roligare, säger han.

Från helpdesk till support

Innan SiteVision så arbetade Elias på helpdesk hos en myndighet i Örebro. Han trivdes bra, men saknade möjligheten att få utlopp för stora fritidsintresset webbutveckling. Så när SiteVision sökte teknisk support där ett av kraven var kunskaper i webbuveckling kände han sig nästan tvungen att söka sig hit. "Denna tjänst låter mig kombinera de två bästa sakerna; IT och support."

Elias tipsar

Perfekt ställe för vandring är Ånnaboda, som ligger strax utanför Örebro. Där finns hur många spår som helst ute i skogen! Däribland också falkalägret, ett fint ställe för dig som också gillar att fotografera. Där har jag lyckats fånga riktigt snygga bilder under golden hour från en kanot. Utmaningen var bara att inte välta kanoten medan skärpan justerades på kameran, men jag kom torrskodd in till land. 😄

Vill du också jobba på SiteVision?

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar