SiteVision-bloggen

Publicerat:

SiteVision har marknades nöjdaste kunder. Igen!

SiteVision har Sveriges nöjdaste kunder - nio år i rad

För en vecka sedan släppte analysföretaget Web Service Award den årliga trendrapporten "Hur mår Sveriges webbplatser 2018?". Rapporten talar sitt tydliga språk; webbplatser byggda med SiteVision har marknadens i särklass nöjdaste kunder. För nionde året i rad!

I Web Service Awards årliga trendrapport svarar webbplatsansvariga från företag, landsting och kommuner på frågan hur de upplever sin arbetssituation och kvalitén på sina webbplatser. Rapporten visar att SiteVision är det näst största CMS:t på marknaden efter Episerver. Samtidigt går det utläsa att SiteVisions marknadsandelar ökar stadigt, år för år.

Kundnöjdhet 96%

För nionde året i rad utmärker sig SiteVision särskilt när det kommer till kundnöjdheten. Rapporten avslöjar att hela 96% är mycket nöjda med verktyget. En svårslagen siffra.

96% är en helt otrolig siffra! Jag känner en stolthet över SiteVision som fortsätter vara det verktyg ute på marknaden som ger vad som utlovas. Kunderna talar sitt tydliga språk; Vi är på rätt spår. Vi fortsätter outröttligt med att underhålla och bättra oss på samtliga plan, säger Anders Korsvall, VD på SiteVision.

87% står inför förändring

Rapporten visar även annan intressant information som att 87% uppger att de planerar ett förändringsprojekt på sina webbplatser samt att hela 95% av alla webbplatser nu är mobilanpassade. Dock behöver vi fortsätta bli bättra på att mäta våra insatser då endast 59% uppger att deras webbplats har mätbara mål.

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar