SiteVision-bloggen

Publicerat:

Rekorddeltagande på SiteVisiondagarna 2018

Sitevisiondagarna 2018

Puh, då var två intensiva dagar över och rösten är hes efter alla härliga samtal, men vad gör det när vi kan blicka tillbaka på några fantastiska dagar fyllda av energi och kunskap?

Tisdagen den 23 oktober slog vi upp dörrarna till den elfte upplagan av SiteVisiondagarna i vår hemstad Örebro. Förra året firade vi tioårsjubileum och vi trodde nog inte att intresset kunde bli lika stort som då, men vi slog faktiskt besöksrekord i år; 670 deltagare och 19 sponsorer var på plats för att nätverka, utbyta erfarenheter och lära sig mer om SiteVision och spännande, utvalda ämnen.

Tre föreläsningar som var särskilt uppskattade var Elin Häggbergs, Ashkan Fardosts och Johan Books. Elin inskärpte vikten av att skapa engagerande innehåll som riktar sig till en avgränsad målgrupp, och använde sin egen blogg www.teknifik.se som exempel. Otroligt nyttig och vass information och spaningar för oss alla att ta med hem. Ashkan lärde oss att digitaliseringen handlar om mer än bara teknik; den handlar också om att människors världar och synsätt förändras i en mer digital värld och att vi måste förstå detta för att kunna skapa relevanta produkter och tjänster, och viktigast av allt: för att kunna förstå varandra. Johan lyfte viktiga frågeställningar inom ledarskap och engagemang på en digital arbetsplats. Han fick oss även att inse hur viktigt det är med effekter och mätbara mål, inte endast trafik på din digitala arbetsplats.

Vi delade också ut vårt pris Guldhanden till bästa offentliga webbplats, bästa kommersiella webbplats och bästa intranät. Och vad passar bättre än att kröna firandet med en trevlig kväll innehållande god mat, underhållning och dans!

40 programpunkter, tusentals koppar kaffe och en outtömlig energi präglade dagarna och vi vill rikta ett varmt tack till alla deltagare och sponsorer som gjorde SiteVisiondagarna till höjdpunkten på vårt år! Vi hoppas att vi ses igen på SiteVisiondagarna i oktober nästa år!

Om du inte var på plats kan du få en glimt av vad dagarna innehöll på vår hashtag #sitevision2018 på sociala medier.

Stort tack allihop!

/Gänget på SiteVision

PS. Inom kort kommer vi publicera flera av föredragen på sitevisiondagarna.se

SiteVision medarbetare
Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar