Digitala lösningar med säkerhet, tillgänglighet och personalisering i fokus

Säkra digitala tjänster som alltid är tillgängliga och som alltid möter dina besökare med rätt budskap vid rätt tillfälle. Välkommen att upptäcka Sitevision.

Den digitala kundupplevelsen

Möt dina kunders behov – eller överträffa dem. Du skaffar dig en stark och säker digital närvaro som gör att du syns och konverterar.

Attrahera

Alltid online – alltid tillgängligt

Med Sitevision som plattform kan du erbjuda användarvänliga online-tjänster. Sånt som kunder tar för givet idag – samtidigt som kraven på säkerhet är skyhöga. Du kan vara säker på att få en webbplats som möter dina kunders förväntningar, helt utan krångel.

Det är en självklarhet att alla kunder, oavsett förutsättningar, ska kunna ta del av ditt företags digitala tjänster och lösningar. Sitevision har tillgänglighet inbyggt från start, våra partners har stor kunskap inom lagar och krav och dessutom stöttas dina redaktörer bland annat genom en tillgänglighetskontroll vid publicering av sidor.

SEO och prestanda

När din webbplats syns och är snabb driver det trafik. Du får fler unika besökare, avvisningsfrekvensen sjunker och det blir enkelt att konvertera. Genom flera inbyggda funktioner kan du jobba effektivt med sökmotoroptimeringen, klättra bland sökträffarna och attrahera fler kunder.

En personlig kundupplevelse

Möt dina besökare med personaliserat innehåll. Vad läste besökaren om senast? Vad har hänt med räntan sen sist? Behövs mer information, tips och råd eller är det dags för ett erbjudande? Bygg starka relationer och öka chanserna till konvertering.

Sitevision gör det lätt att hitta rätt för dina besökare genom bland annat AI, en kraftfull sökmotor och avancerad personalisering. Det minskar den digitala frustrationen, sparar tid för dina besökare och ger dem en integrerad upplevelse.

Konvertera

Gör besökaren till kund

Du gör det enkelt att konvertera på webbplatsen genom bra ux-design och tydliga formulär. Smarta och skräddarsydda funktioner tillsammans med lösningar som Mina sidor gör dina besökare engagerade och trygga.

Ett hem för alla system

Genom att samla alla system på en plats skapar du en sömlös och engagerande upplevelse för din besökare – och behåller deras uppmärksamhet. Dessutom är det enklare för dig att få kontroll över all data, göra riskanalyser och ha stenkoll på säkerheten.

Analys och datadrivna beslut

Förbättra din digitala närvaro kontinuerligt genom Sitevisions webbanalys som ger dig mängder av insikter och underlag. Du upptäcker användarbeteenden och utvecklar webbplatsen så att den möter rätt behov i alla faser. Beslut som är datadrivna ökar konverteringsgraden.

Den digitala medarbetarupplevelsen

Den digitala medarbetarupplevelsen börjar redan när din potentiella kollega läser rekryteringsannonsen och fortsätter fram till sista dagen på plats. Här gäller det att förenkla arbetsdagarna – och skapa förutsättningar för engagemang och välmående.

Bli mer produktiva

Lägger ni tid på att hitta rätt – och varandra? Samla alla digitala verktyg på en plats och gör det enkelt att kommunicera (var din medarbetare än befinner sig). Jobba med personalisering för att nå ut med rätt budskap till rätt medarbetare. Kanske behöver du trycka extra på det senast lagkravet? Då gör du det till prio på den digitala arbetsplatsen. Det handlar om att jobba smartare, inte hårdare.

Engagera mera

En riktigt bra digital arbetsplats ökar engagemanget. När det är enkelt att nå varandra blir det också enkelt att skicka ett uppmuntrade ord eller att ge stöd i en klurig arbetsuppgift. Varför inte integrera digitalt lärande och uppmuntra till kompetensutveckling? Eller introducera rutiner och andra viktigheter som en del av ditt bolags onboarding?

Säker på säkerheten

Bara högsta säkerhet är gott nog. Därför ligger din sajt i en säker, svensk molntjänst och uppdateras automatiskt till den senaste versionen.

Sitevision tar datasäkerhet på största allvar. Vi erbjuder robusta lösningar för att skydda information samtidigt som den är tillgänglig för de som behöver den. Med Sitevision balanserar du säkerhet och tillgänglighet utan att kompromissa. Dessutom förstår vi vikten av att följa regler och lagar – med en alltid uppdaterad plattform som skapar goda förutsättningar att följa regelverken.

Mer om bank och försäkringsbolag

Boka demo

Boka en demo och upptäck Sitevisions kraft för banker och försäkringsbolag

Är ni redo att utforska hur Sitevision kan transformera er bank- eller försäkringsverksamhet? Boka en personlig demo idag och upplev förstahands hur våra lösningar kan skräddarsys för att möta just era behov. Ta det första steget mot en mer innovativ och säker digital framtid.

Boka tid för demo


Det här får du ut av din demo:

Upptäck hur Sitevisions lösningar kan anpassas specifikt för era unika behov inom bank- och försäkringsbranschen.

Få en djupgående förståelse för våra mest innovativa funktioner och hur de kan hjälpa er att övervinna branschspecifika utmaningar.

Se exempel på hur våra verktyg kan förenkla komplexa processer, förbättra effektiviteten och minska tiden till marknaden för nya tjänster.

Lär er hur ni kan använda Sitevision för att skapa en mer engagerande och personlig kundupplevelse, vilket är avgörande för att stärka

Förstå hur vi prioriterar säkerhet i allt vi gör, från dataskydd till regelbunden efterlevnad, och hur detta kan stärka förtroendet hos era kunder.

Få en försmak på hur Sitevision håller er verksamhet i framkant genom att kontinuerligt uppdatera och innovera vårt erbjudande i takt med teknikutvecklingen och branschens förändringar.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev