En säker och samlad medarbetarupplevelse med Sitevision

Hur jobbar du med den digitala medarbetarupplevelsen? Med Sitevision får du en hubb för all kommunikation. Du får en säker plattform med fokus på att förbättra rutiner och processer – och att öka engagemanget bland medarbetarna.

Så här hjälper Sitevision dig i varje steg

Säkerhetslösningar

Säkerhet för allt och alla

Med Sitevision når du snabbt ut med viktig information till dina medarbetare, var de än befinner sig. Handböcker, rutiner och manualer har sin självklara plats och finns alltid nära till hands. Stora mängder (ibland känslig) data måste hanteras med högsta säkerhetstänk. Då kan det vara skönt att veta att all data lagras säkert i vår trygga molntjänst Sitevision Cloud.

Rutiner och processer

Jobba smartare och snabbare

Att komma åt olika system, hantera dokument och driva projekt, publicera innehåll och chatta med medarbetare – visst vore det smidigt att ha allt på en plats? Det kan du med Sitevision som plattform. Modernisera ditt företags arbetsprocesser med verktyg för dokumenthantering, projektsamordning och systemintegration. Genom att använda den digitala arbetsplatsen med intranätet som en hubb får dina medarbetare tid över till annat än att hitta rätt bland olika system – och produktiviteten ökar.

Medarbetarengagemang

Engagerade medarbetare

Bygg företagskultur genom att alltid finnas nära dina medarbetare – på desktop eller i mobilen. Med en digital arbetsplats som går att nå även på språng känner sig alla sedda och hörda. Du når ut med intern kommunikation, alla kan enkelt komma i kontakt med varandra och hitta rätt information snabbt. Dessutom kan du jobba med digitala utbildningar och kompetensutveckling på plattformen. Allt det här gör att engagemanget skjuter i höjden och fler väljer att stanna kvar längre.

Personalisering

Pricka rätt med personalisering

Möt dina medarbetare med personaliserat innehåll – rätt och relevant beroende på var den befinner sig. Vad läste personen om senast? Behövs mer information, inspiration eller är det dags att locka till den senaste utbildningen? Genom att göra den digitala medarbetarupplevelsen unik och personlig sparar du tid åt dina kollegor och får dem att prestera (och må) ännu bättre.

Hållbarhet

Mot en hållbar framtid

När du kombinerar tekniska lösningar med dina hållbarhetsmål blir ISO-arbetet enkelt, effektivt och roligt. Samla stora mängder dokumentation och information på en plats – och gör den spårbar och tillgänglig. Analysera hållbarhetsdata och dela resultatet externt och internt. Se till att ditt företag når uppsatta mål genom att visa upp flöden och KPI:er – det engagerar!

Mer för dig inom industrin

Boka demo

Boka en demo och upptäck Sitevisions kraft för industrin

Upptäck hur Sitevision kan revolutionera er verksamhet med skräddarsydda digitala lösningar. Boka en personlig demo för att utforska hur vi kan hjälpa er att öka produktiviteten, engagemanget och välmåendet inom er organisation. Ta första steget mot en mer effektiv och hållbar framtid idag.

Boka tid för demo


Det här får du ut av din demo:

Se hur Sitevision kan förenkla och effektivisera era processer genom att skapa enhetliga arbetsflöden som sparar tid och minskar kostnader.

Upptäck verktygen som hjälper er att bygga en stark företagskultur, öka medarbetarnas engagemang och minska personalomsättningen.

Lär er hur Sitevisions plattform kan underlätta rapportering och uppföljning av era hållbarhetsmål, vilket inte bara gynnar miljön utan också stärker ert varumärke.

Förstå de robusta säkerhetsåtgärder Sitevision erbjuder för att skydda ert företag mot cyberhot och säkerställa datasekretess.

Ta del av de senaste innovationerna inom digital arbetsplatsutveckling och se hur Sitevision ständigt utvecklas för att möta framtidens utmaningar.

Se flexibiliteten i Sitevisions plattform, som kan skräddarsys för att möta just era unika behov och integreras smidigt med befintliga system.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev