Digital samarbetsplattform

En digital samarbetsplattform med compliance

Samla din organisations digitala verktyg med Sitevision som digital samarbetsplattform. Chatta, möts digitalt, dela filer, samarbeta och publicera videos – allt samlat i vårt enkla gränssnitt och säkra molntjänst.

Sitevision som digital samarbetsplattform

Vi erbjuder en säker samarbetsplattform med inbyggd regelefterlevnad – som uppfyller kraven på compliance. All data skyddas, hanteras och lagras enligt gällande lagstiftning. Få en samarbetsplattform som möter de lagkrav och regler som finns på offentlig sektor samtidigt som du skapar en plats för samarbete – både inom och utanför er organisation. Med Sitevision får du en sammanhållen lösning där du kan integrera din organisations olika verktyg. På så sätt skapar du en samlad användarupplevelse för medarbetarna.

Vad ingår i Sitevisions digitala samarbetsplattform?

Hantera dokument, möts digitalt, publicera innehåll eller chatta med en kollega. Allt samlat i Sitevisions kraftfulla och användarvänliga gränssnitt. Självklart kan Sitevisions digitala samarbetsplattform anpassas helt utifrån er organisations behov.

  • Videokonferens
  • Dokumenthantering med samredigering
  • Livestreaming
  • Chatt
  • Tillgänglighet enligt WCAG AA
  • All data lagras inom EU
Ikon moln

Tryggt och säkert i molnet

Med Sitevisions egna molntjänst kan du känna dig trygg med att din data lagras på svenska servrar och går under svensk lagstiftning.

Ikon check i badge

Tillgänglighet

Få tillgänglighet inbyggt från start med Sitevision. Vi har både kontroller för kod och enklare fel som kan uppstå vid publicering.

Ikon för klick på monitor

Enkelhet

Det ska vara enkelt för dig att skapa, redigera och publicera. Vårt användarvänliga redaktionella gränssnitt har vi till och med vunnit pris för.

Ikoner på olika verktyg som dSam rekommenderar.Förstora bilden

Några av tjänsterna som dSam rekommenderar.

Samarbetsverktyg rekommenderade av dSam

Projektet dSam, Digital samarbetsplattform för offentlig sektor, presenterade i sin slutleverans en rapport där de lyfter samarbetsverktyg som de rekommenderar – och alla går att integrera i Sitevision digitala samarbetsplattform. Projektgruppen dSam samlade 170 organisationer från offentlig sektor med syftet att hitta GDPR-säkrade alternativ till Microsoft Teams samt möjliggöra en säker federering mellan myndigheter. Vi har gjort integrationer till flera av samarbetsverktygen och fler är på gång.

På plats – eller på gång

Video via Quickchannel (på plats)

Federation med Matrix (på gång)

Video via Screen9 (på plats)

Videomöte via Jitsi (på plats)

Filhantering via Nextcloud (på gång)

Kontakta oss om du vill prata mer om
Sitevisions digitala samarbetsplattform

Formulär


Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev