Snabb statistik håller sajter i toppform

Med Dashboard i Sitevision får du en tydlig överblick av hur din sajt presterar – samlat på ett och samma ställe. Det blir enkelt att följa statistik och andra mätvärden i realtid, hålla din webbplats eller ditt intranät i toppform och, inte minst, att ta datadrivna beslut.

Samla statistik – på en plats

Välj själv vilken statistik som ska presenteras på din Dashboard. Du bygger den enkelt genom att olika Dashboard widgets med funktioner som populära sidor, sidor du ansvarar för, analys av bilder och prestanda. För att ge några exempel. Statistiken når du snabbt direkt i gränssnittet och det visas på ett snyggt och visuellt sätt.

Dashboard-funksjonen vises på en bærbar datamaskin.

Enklare vardag – sajt i toppform

Skippa att leta statistik på olika sidor, försöka komma ihåg vilka sidor som du faktiskt ansvarar för och var ser jag unika besökare nu igen? Att samla statistiken gör det både enkelt och lustfyllt att ta till sig av lärdomar och ta beslut som grundar sig på siffror

Färdiga widgets – eller API

Det finns flera färdiga widgets som du bygger upp din Dashboard av så att den ska fylla just din verksamhets behov. Självklart kan du även skapa integrationer och bygga egna widgets som hämtar data från andra system och verktyg. Enkelhet är nyckeln.

Ökad produktivitet – gladare medarbetare

Genom att jobba med en Dashboard blir det enkelt för dig och dina medarbetare att veta vad som behöver bli gjort på webbplatsen eller intranätet. Det kommer att öka produktiviteten. Dessutom minskar det friktion, att inte behöva leta, och vem blir inte glad av det? Win-win på bästa sätt.

Några exempel på Dashboard widgets

widget

Ett enkelt sätt för dina redaktörer att få koll på vilka sidor de ansvarar för

widget

Ta kontroll över bilderna på din sajt

widget

Visa olika mätvärden och optimera prestandan på din sajt

Så här kan det se ut

Exempel på widgets i Dashboard
Exempel på hur Dashbiard widgets ser ut.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev