Integration

Mediaflow logo

Lättanvänt och kraftfullt Digital Asset Management system

Mediaflow är ett Digital Asset Management-system som bland annat används som bild- och mediabank, videoplattform, leveransportal och som snabbar upp arbetsflödet med designproduktion för webb och tryck. Mediaflow gör det enkelt för dig att hantera bilder och tillgänglighetsanpassar videos direkt i Sitevision.

Exempel från Mediaflows videotänst

Kom åt dina mappar och filer från Mediaflow direkt från Sitevisions gränssnitt med Mediaflow-modulen. För maximal prestanda och stabilitet kopieras de monterade bilderna fysiskt över till er, vilket innebär att er webbsida inte är beroende av Mediaflow för att fungera. När det gäller video så strömmas filmerna från Mediaflows servrar i Sverige. Det innebär att du slipper tänka på tredjelandsproblematik och era egna servrar belastas inte. Videospelaren är dessutom tillgänglighetsanpassad och har funktioner för både autotextning och ett tillval för livesändningar.

Ordning och reda på era filer

Med smidig uppladdning och stöd för förhandsvisning av över 100 filformat är det lika enkelt att lagra filer i Mediaflow som på vilken dator som helst. Ännu bättre blir det tack vare smart indexering, automatiska mappar, dubbletthantering, versionshantering och många andra tidssparande funktioner och när licensrättigheterna för en bild löper ut har ni full koll på exakt vart bilderna har använts. Smart va?

Mediaflow i Sitevision

Inbyggda beskärningsfunktioner och förinställda nedladdningsformat.

Alternativtexter följer med från Mediabanken för både bild och film.

Publiceringsplatsen sparas automatiskt i filerna.

Tillgänglighetsanpassad videospelare med autotextning underlättar för tillgänglighetsdirektivet.

Kraftfullt GDPR-verktyg i Mediaflow bidrar till säkra publiceringar.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev