Integration

Readspeaker logo

Tjänst för uppläsning av webbsidor

ReadSpeaker är företaget bakom världens första webbaserade tjänst för uppläsning av webbsidor. Med Readspeaker-modulen i Sitevision får ert innehåll en röst.

Exempel på Readspeaker-integrationen

ReadSpeaker är ett globalt ledande företag inom text-till-tal teknologi som erbjuder flera olika språk och verklighetstrogna röster. Med sin egen branschledande teknologi levererar företaget några av de mest naturliga syntetiserade rösterna på marknaden. ReadSpeaker använder nästa generations Djupa Neurala Nätverk (DNN)-teknologi för att kontinuerligt förbättra röstkvalitén på alla nivåer.

Testa ReadSpeaker-modulen här

Gör ditt innehåll tillgängligt för fler

Med text-till-tal kan användarna välja att lyssna på en ljudversion av innehållet medan de följer med i markerad text, vilket förbättrar tillgängligheten och minskar det digitala utanförskapet.

Oavsett om ni är webbplatsägare, utbildningsinstitution, företag, en ideell förening eller en statlig myndighet ger text-till-tal era besökare en ännu bättre upplevelse av er webb.

  • Över 200 naturtrogna röster på över 50 språk läser upp innehållet i alla slags enheter utan att vare sig nedladdning eller plugins behövs.
  • Enkelt att integrera, enkelt att använda.
  • Lexikon och uttal kan anpassas för era specifika behov och er branschspecifika terminologi.
  • Förstklassig kundservice och ett högt kvalificerat team ger implementering, språk- och utvecklingsstöd och säkerställer att ni får ut det mesta av ReadSpeaker-lösningarna.
  • Snabba, tillförlitliga tjänster och spetsteknik betyder att ni ger användarna den bästa kundupplevelsen.
  • Användningsstatistik visar er hur många gånger man har lyssnat på er webbplats eller mobilapp.
  • Uppfyller kraven i den europeiska GDPR-lagstiftningen. Vi lagrar inte ljudströmmarna som genereras och vi kräver inte åtkomst till era data.

Med över 20 års erfarenhet leder ReadSpeaker vägen inom text-till-tal. ReadSpeaker är “Pionjärer inom röstteknologin”.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev