Integration

Rek.ai logo

Personalisera via AI direkt i Sitevision

Skapa bättre användarupplevelser och hjälp era besökare hitta rätt direkt med rek.ai. Med rek.ai får era besökare personaliserade rekommendationer så att de snabbt hittar det de söker efter.

Rek.ai ger besökarna på er webbplats en personaliserad upplevelse genom att rekommendera innehåll med hjälp av artificiell intelligens. Besökarna slipper leta efter information och du som redaktör slipper analysera besökarbeteende och relatera innehåll manuellt, det sköts av AI istället.

VIDEO?

Rek.ai direkt i Sitevision

Rek.ai finns som modul i Marketplace och kan användas både på er externwebb och ert intranät. När modulen är installerad på er webbplats börjar den samla in data för att lära sig hur och när er webbplats används. Helt automatiskt. Detta för att AI:n ska kunna ge varje besökare personaliserat innehåll. All data som samlas in är anonym och rek.ai följer GDPR och Schrems II regleringarna.

Fördelar med rek.ai Länk till annan webbplats. modulen:

 • Besökarna inspireras och hittar rätt information, vilket höjer kundnöjdheten.
 • Kontaktcenter får färre frågor kopplat till webbplatsen, vilket spar tid och avlastar.
 • Redaktörerna slipper lägga lika mycket tid på att uppdatera puffar och listor manuellt samt mindre tid går åt för analys och taggning av sidor.
 • Rek.ai fungerar lika bra oavsett vilket språk webbplatsen har.

Hur kan vi använda rek.ai?

 • “Hitta direkt” på startsida, genomgångssida och målsida
 • Uppdatera en eller flera puffytor på startsidan.
 • Automatiskt relaterade nyheter för mer-läsning på nyhetssidor.
 • Sökordsförslag när besökaren börjar söka.
 • Integrera e-tjänster i sök och i "rekommendations-boxar".
 • Olika typer av navigation.
 • Genvägar på 404-sidor.
 • FAQ, hjälp med de vanligaste frågorna baserat på din data-profil.
 • Visa olika typer av information, tex handläggarstöd, sidor, manualer och formulär på intranät baserat på den anställdes dataprofil och externa faktorer.

Referenser från kunder

“Vi använder rek.ai för att kunna ge en ännu bättre informationsservice via kommunens webbplats. Det är ett spännande sätt att skräddarsy information till besökaren och ett bra alternativ för oss som liten kommun där vi inte har någon egen kundservice. En AI-modul som denna kan hjälpa till att ge det lilla extra till våra invånare.”
–Sofia Tjärnström, Kommunikatör Vännäs kommun

"När vi gjorde om vår webbplats ville vi skapa en modern webbplats med användaren i fokus. Att koppla på AI kändes som ett nästa steg för att ta vår webbplats till en ny nivå. Med rek.ai får de som besöker vår webbplats en personaliserad användarupplevelse och hjälp att hitta rätt."
–Atena Ahmadi, Webbansvarig, Värnamo kommun

”Vi använder rek.ai för att styra delar av innehållet på startsida för eskilstuna.se. På så vis får besökaren personaliserat innehåll och våra redaktörer behöver inte arbeta med startsidan lika mycket som tidigare. Lösningen krävde ingen stor utvecklingsinsats utan var smidig att implementera.”
–Henrik Bondesson, Webbredaktör Eskilstuna kommun

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev