Integration

Vizzit logo

Användarvänligt statistik- och underhållsverktyg för
webbplatser och intranät

Vi på Vizzit vill att det ska vara enkelt för alla som publicerar innehåll på webbplatsen att se hur sidorna presterar. Med Vizzit får alla tillgång till flertalet rapporter som är enkla att ta fram och förstå, så att ni kan göra er webbplats och ert intranät ännu bättre.

Exempel från Vizzit

Enkelhet är vår största prioritet i all utvecklingen av våra befintliga och kommande verktyg. Genom att använda våra verktyg fullt ut kommer webborganisationen bli mer effektiv och därigenom spara både tid och pengar. Som webbansvarig är det enkelt att delegera det löpande statistik- och underhållsarbetet tack vare att verktygen är rollbaserade. Detta sköts automatiskt via vår metadatakoppling, vilket betyder att varje redaktör får rapporter för de sidor hen ansvararar för.

Vizzit i Sitevision

Tillsammans med Sitevision har vi tagit fram en modul som gör det enkelt att komma åt Vizzits verktyg direkt från redigeringsläget i Sitevision. Allt för att underlätta uppföljningsarbetet för alla som jobbar med webbplatsen.

Låter det här intressant?

Klicka här för en demo så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Länk till annan webbplats.

Så använder du statistik- och underhållsverktyget

Vizzit är indelat i två delar, en underhållsdel och en för analys och statistik. Underhållsdelen som syftar till att kvalitetssäkra innehållet webbplatsen är rollstyrd, vilket betyder att verktygen är kopplade till vem som är ansvarig för respektive sida. Med underhållsdelen kan du bland annat få koll på när sidor behöver granskas/uppdateras, vem som är ansvarig för sidorna och att granskningen verkligen blir gjord. Du kan ocså upptäcka brutna länkar på webbsidor och dokument, se vilka sidor som är obesökta över tid och vilka redaktörer som är aktiva eller inte i Sitevision.

I statistikverktyget finns den traditionella webbstatistiken över hela webbplatsen. Det som skiljer Vizzit från andra verktyg på marknaden är att vi har valt att visualisera flertalet av rapporterna i trädstrukturen, identisk med den som ni använder inne i Sitevisions redigeringsläge. Här finns ett större antal rapporter, från var besökaren kommer ifrån, hur de navigerar på webbplatsen, hur länge de stannar, var de klickar och var det lämnar webbplatsen. Kort och gott, här får ni svar på de flesta statistikfrågor som ni kan tänkas ha. I statistikverktyget ingår också vårt mest använda verktyg – "Vizzit this page" som på ett överskådligt sätt visar sidspecifik statistik. Ett verktyg som flitigt används alla redaktörer.

Stöd för olika CMS

Vi vet att många företag och myndigheter idag använder olika CMS beroende på behov och funktion. Det har gjort att vi på Vizzit har utvecklat stöd för de mest använda CMSen på marknaden. Vill du veta vilka så är det bara att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Vizzit – Make your website happy!

Unika funktioner med Vizzit

Rapporterna är utformade så det ska vara enkelt att förstå och tolka rapporterna. Du behöver inte vara proffs på webbanalys för att använda Vizzit.

Helt svenskt. Servrar ägs och driftas av egen personal. Ingen information delas med tredje part.

Med rollstyrningen kan du som redaktör eller webbansvarig få information om de sidor som du ansvarar för.

Få en överblick av sidor som aldrig besökts.

Flertalet av rapporterna presenteras utifrån sidträdet, samma som du hittar inne i Sitevision.

Följ upp redaktörers aktivitet. Vad fungerar? Och vad fungerar mindre bra? Få koll på om någon inte är aktiv så att du kan stötta dem i att komma i gång.

Unik möjlighet att även mäta statistik för de som inte godkänner cookies.

All insamlad information ägs av kunden.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev