Arbeta hos oss!

Vi söker kontinuerligt efter engagerade medarbetare. Håll utkik efter våra annonser eller skicka in en intresseanmälan till info@sitevision.se.

Lediga tjänster på SiteVision AB


Här listas några av de lediga tjänster som finns hos oss på SiteVision. Men missa inte att vi har en karriärsportal där fler möjligheter kan finnas. Besök karriärsportalen via adressen: career.sitevision.se


  • Systemspecialist till driftsroll hos SiteVision

    SiteVision utvecklar och levererar Sveriges populäraste webbpubliceringsverktyg som används av tusentals webbplatser. Nu expanderar vi och söker en drifttekniker med kunskap inom Linux och nätverk samt intresse för molnlösningar och webbteknik.
    Läs mer om tjänsten

  • Mjukvaruarkitekt

    Vi söker nu efter en engagerad mjukvaruarkitekt till vårt nya kontor i Örebro.Som arkitekt arbetar du i nära samarbete med våra utvecklingsteam med vidareutveckling av vårt webbpubliceringsverktyg SiteVision. Arbetsuppgifterna består av arkitektur och design av ny funktionalitet, samt praktiskt arbete i olika implementationsprojekt. En viktig del i arbetet är att fungera som bollplank för övriga utvecklare vid implementation eller större förändringar av kodbasen.
    Läs mer om tjänsten