Arbeta hos oss!


Systemspecialist till driftsroll hos SiteVision

SiteVision utvecklar och levererar Sveriges populäraste webbpubliceringsverktyg som används av tusentals webbplatser. Nu expanderar vi och söker en drifttekniker med kunskap inom Linux och nätverk samt intresse för molnlösningar och webbteknik.

Är du den vi söker?

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och du får stora möjligheter till personlig utveckling. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. I grunden har du flerårig erfarenhet av driftarbete med mycket goda kunskaper inom Linux, nätverk, skriptning samt automatisering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Virtualisering med LXC, Docker eller andra container-baserade lösningar. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Så jobbar vi

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) samt intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Våra kunder är myndigheter, organisationer och över 130 svenska kommuner. Vill du vara med på en resa in i framtiden där vi tillsammans skapar nytta för befintliga och nya kunder, där din kompetens utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke?

Du blir en del av vårt team inom IT Operation och som Systemspecialist kommer du att arbeta med att vidareutveckla vår driftmiljö för den egna molnbaserade webbpubliceringstjänsten, SiteVision Cloud. Hos oss på SiteVision drivs du av viljan att alltid förbättra och effektivisera. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i grupp för att tillsammans nå uppsatta mål. SiteVision Cloud använder marknadsledande tekniker. Miljön är helt Linuxbaserad och utnyttjar SiteVisions egen klusterteknik med multipla datahallar för att uppnå en redundant och lastbalanserad miljö där kunderna tryggt kan hantera sina webbplatser.

Om tjänsten

Läs mer om rollen som Systemspecialist.

Lediga jobb på SiteVision

Aktuella exjobb