Logotyp SiteVision

Adventskalender 2020

Från julstök till bättre sök

Julen är på många sätt annorlunda i år. Kanske vill du ändå baka lussebullar? Pynta hemmet? Skriva önskelista? Fixa julklappar? Planera och laga mat? Storstäda?

Med SiteVisions adventskalender vill vi ge dig en paus från stöket – och verktyg som får dig att fixa söket. Varje måndag efter advent öppnar vi en ny lucka. Bakom luckorna finns smarta tips som du kan använda för att förbättra sökfunktionen på din sajt. Och någonstans gömmer sig en spännande nyhet …

Trevlig advent – och mot ett bättre sök!

Fyra glödlampor med första lampan tänd.

Lucka 1

I SiteVision 8 (släpps från och med den 8 december) kan du ställa in att sökresultatet prioriterar ord som står i rubriker: H1, H2 och H3. Det gör ofta sökresultatet mer pricksäkert – och det leder till nöjda besökare. Funktionen är en del av sökpaketet Search Advanced.

 
Fyra glödlampor med första och andra lamporna tända.

Lucka 2

Bredda sökresultatet genom att aktivera ordstammar. När du gör det kommer sökresultatet att visa alla olika ändelser av ordet som din besökare letar efter. Funktionen är en del av sökpaketet Search Advanced.

 
Fyra glödlampor med första, andra och tredje lamporna tända.

Lucka 3

Gör det lätt att hitta rätt genom funktionen “Menade du”. Om dina besökare stavar fel får de förslag på en annan stavning med fler träffar. Smidigt. Funktionen är en del av Search Advanced.

 
Fyra glödlampor med alla lamporna tända.

Lucka 4

Jiho! En sökutbildning som riktar sig till dig som är redaktör eller administratör. Bokar du vårens sökutbildning (nivå 1) innan den 31 januari 2021 får du 10 procent rabatt (ord. pris 7 500 kr). Ange koden SÖK10.

 

10 procent på ny sökutbildning

Under tre tillfällen i vår har du möjlighet att gå SiteVisions sökutbildning för redaktörer och administratörer. Utbildningen ger dig en övergripande förståelse och får dig att komma igång med sök i SiteVision.

Bokar du någon av vårens sökutbildningar (nivå 1) innan den 31 januari 2021 får du 10 procent rabatt (ordinarie pris 7 500 kronor). Ange koden SÖK10.

Förbättra din sajts sök med Search Advanced

Fram till nyår får du sökpaketet Search Advanced till extra fint pris. För dig med egen drift bjuder vi på första årsavgiften för 2021 (värde 10 000 kronor). Du med SiteVision Cloud får 30 procent på årsavgiften för 2021 (1 540 kronor/månad, ordinarie pris 2 200 kronor/månad). Fyll i formuläret för att visa att du är intresserad av erbjudandet.

Adventskalender 2020 - Lucka 1