Kostnadsfri kriswebb till Sveriges kommuner, regioner och myndigheter

I samband med covid-19 är det extra viktigt att alla kan ta del av samhällsinformation. Det är högt tryck på information idag och alla webbplatser klarar inte av det.

Vi på SiteVision vill, tillsammans med vår partner Limepark, hjälpa till på det sätt vi kan. Därför erbjuder vi en kostnadsfri kriswebb till kommuner, regioner och myndigheter i Sverige under hela 2020.

Ett mallpaket att använda direkt ...

Vår partner Limepark har projektlett jobbet med att ta fram en webbplats optimerad för kriskommunikation och sedan producerat den. Det enda du behöver göra är utseendeinställningar på mallen enligt er grafiska profil och fylla den med ert innehåll.

Vi på SiteVision och Limepark vill tacka de experter som bidragit med värdefulla specialistkunskaper i framtagandet av kriswebben – Peter Antonius på Whitespace AB, Marcus Österberg på Webperf.se och Hampus Sethfors på Axess Lab.

Exempelbild kriswebb Limepark

... i en Cloudmiljö som klarar hög belastning

Eftersom kriswebbens mallar är färdiga kan du direkt börja jobba med er information i SiteVisions egna molnlösning, SiteVision Cloud. SiteVision Cloud är en helsvensk, driftsäker molntjänst som står emot hög belastning när nöden kräver.

Du får en kostnadsfri, smidig och säker kriswebb i SiteVision Cloud under hela 2020.

... och självklart en anpassad online-utbildning

För dig som inte är bekant med SiteVision sedan innan – eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper – håller vårt utbildningsteam i en gratis online-utbildning som är anpassad efter kriswebben och det jobb som ni själva behöver göra.

Anmäl ditt intresse för en kriswebb

Fyll i din intresseanmälan för kriswebben. Helt utan förpliktelser och kostnader. Vi kontaktar dig och berätta mer.