Kombinera kraften från Office 365 och SharePoint med SiteVision

Ändra intranätets utseende utan kodning

Arbeta i dina Teams

Flera system - en användarupplevelse

Låg ägandekostnad över tid

Office 365, SharePoint och SiteVision Intranät

Med hjälp av SiteVision Intranät kan du samla och presentera data från Office 365 och SharePoint tillsammans med information från SiteVision Intranät.

SiteVision är prisad för dess användarvänlighet vilket innebär att du får en hanterbar intranätmiljö som är enkel att förvalta. Med hjälp av SiteVisions moduler kan du enkelt förändra utseende och funktion vilket leder till ett mindre konsultberoende.

Ibland kan tekniken stå i vägen för användarupplevelsen. Så behöver det inte vara. För slutanvändaren ska intranätet vara ett arbetsverktyg som täcker alla behov. Olika plattformar som möter användarna i ett och samma gränssnitt.

 

SiteVision har ett redaktörsgränssnitt som är enkelt att använda, så med en kombinerad lösning fick SVT det bästa från två världar.

Johan Simon, SVT.

Microsoft Teams

Office 365

Flera kunder väljer att visa användarens Teams och andra applikationer från Office 365 i SiteVisions intranätmiljö. Detta för att erbjuda en kraftfull användarupplevelse.

Med SiteVisions smarta integrationer och API:er kan applikationer och data från Office 365 användas i ditt intranät på ett sömlöst sätt.

Microsoft Teams

Open-id Connect

OneDrive

Planner

SharePoint

SiteVision har en färdig integration mot SharePoints API:er, SharePoint Connector, som erbjuder moduler för fillistning, dynamisk söklistning och redaktionell länkning till dokument i SharePoint.

Kombinera SharePoints kraftfulla dokumenthantering tillsammans med SiteVisions användarvänliga gränssnitt för en bättre intranätupplevelse.

Nyttja SharePoints dokumenthantering

Microsoft Active Directory

Onlineredigering av dokument

Ett sömlöst intranät med Office 365 och SiteVision

Falu kommun använder många av de tjänster som ingår i Office365, exempelvis dokumenthantering i SharePoint, uppgiftshantering i Planner, samarbetsgrupper i Teams och sociala grupper i Yammer.

Möjligheten till att integrera dessa tjänster och göra dem så tillgängliga som möjligt var avgörande när de valde plattform för sitt intranät.

Vill du veta mer?

Upptäck alla möjligheter med Office 365 och SiteVision Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig snart. Om du vill, kan du alltid ringa oss på 019-17 30 30.

Vi går bl.a. igenom:

Hur samverkar plattformarna?

Teams eller SiteVisions grupper?

Se exempel på andra kunders lösningar