Samla dina verktyg i SiteVision Intranät

Det finns ingen plattform som tillgodoser alla dina behov. Därför ska du kombinera kraftfulla verktyg och plattformar för att maximera användarens upplevelse. SiteVisions styrkor är användarvänlighet och flexibilitet som gör det enkelt att knyta samman applikationer och data från exempelvis Office 365 och SharePoint.

Office 365, SharePoint och SiteVision Intranät

Med hjälp av SiteVision Intranät kan du samla och hantera data från Office 365 och SharePoint tillsammans med information från SiteVision Intranät.

SiteVision är prisad för dess användarvänlighet vilket innebär att du får en hanterbar intranätmiljö som är enkel att förvalta. Med hjälp av SiteVisions moduler kan du enkelt förändra utseende och funktion vilket leder till ett mindre konsultberoende.

Ibland kan tekniken stå i vägen för användarupplevelsen. Så behöver det inte vara. För slutanvändaren ska intranätet vara ett arbetsverktyg som täcker alla behov. Olika plattformar som möter användarna i ett och samma gränssnitt.

 

SiteVision har ett redaktörsgränssnitt som är enkelt att använda, så med en kombinerad lösning fick SVT det bästa från två världar.

Johan Simon, SVT.

Office 365

Flera kunder väljer att kombinera Office 365 med SiteVision för att uppnå en användarupplevelse. Med SiteVisions smarta integrationer och API:er kan applikationer och data från Office 365 användas i ditt intranät på ett sömlöst sätt.

Med hjälp av Microsoft Graph API kan du dra nytta av Teams och integrera övrig data från Office 365 till SiteVision.

  • Teams
  • SharePoint Online
  • OneDrive

Falu kommun använder många av de tjänster som ingår i Office365, exempelvis dokumenthantering i SharePoint, uppgiftshantering i Planner, samarbetsgrupper i Teams och sociala grupper i Yammer.

Möjligheten till att integrera dessa tjänster och göra dem så tillgängliga som möjligt var avgörande när de valde plattform för sitt intranät.

 

SVT har använt Office 365 sedan 2013 och ville därför att det nya intranätet skulle omfamna Office 365 då användarna var vana vid att jobba i det.

SiteVision har ett redaktörsgränssnitt som är enkelt att använda, så med en kombinerad lösning fick SVT det bästa från två världar. I intranätet finns sömlösa integrationer till bl.a. SharePoint, Office 365 och Microsoft Active Directory.

 

SharePoint

SiteVision har en färdig integration mot SharePoints API:er, SharePoint Connector, som erbjuder moduler för fillistning, dynamisk söklistning och redaktionell länkning till dokument i SharePoint.

Kombinera SharePoints kraftfulla dokumenthantering tillsammans med SiteVisions användarvänliga gränssnitt för en bättre intranätupplevelse.

  • SharePoint On-prem
  • Microsoft Active Directory
  • Onlineredigering

Vi kombinerar SiteVision med Office 365

Vill du veta mer om SiteVision + Office 365/SharePoint?

Fyll i formuläret nedan om så kontaktar vi dig.