En kriswebb att lita på i oroliga tider

Hur kommunicerar du utan webbplats? I oroliga tider är det smart att säkra upp med en kriswebb. Med Sitevisions kriswebb får du en snabb och effektiv lösning i Sveriges mest omtyckta CMS. En kriswebb att lita på.

Alltid öppet

Säkra kommunikationen med en kriswebb

Under en kris är det viktigare än någonsin att nå fram med information till alla målgrupper.

Sitevisions kriswebb passar både dig med webbplats eller intranät hos annan leverantör eller till dig som är befintlig kund. Kriswebben är en helt fristående tjänst. Den driftas separat från Sitevision Cloud, där våra kunders ordinarie webbplatser och intranät hanteras. Det säkerställer att kriswebben är ett riktigt säkert och robust alternativ.

Med Sitevisions kriswebb är du snabbt igång med färdiga mallar som är anpassade efter hur du behöver kommunicera under kris.

Du kan vara säker på prestanda och säkerhet i toppklass. Och det gör att du kan fokusera på det som är viktigt på riktigt: Att kommunicera med din omvärld.

Optimerad prestanda

Kriswebben är optimerad för hög prestanda genom att helt fokusera på grundläggande funktionalitet. Precis den du behöver under kris – så att ingenting annat ska ta onödig kraft. Du kan vara säker på snabba svarstider och tillgänglighet även under hög belastning.

Säker, svensk drift

All data hanteras och lagras på servrar som är geografiskt utspridda inom Sverige. Det är bara Sitevisions medarbetare som hanterar servrarna. Det här gör att all data går under svensk lagstiftning. Kriswebbens drift är helt separerad från Sitevision Cloud (som är vår molntjänst för webbplatser och intranät i Sitevision).

Användarvänlighet

Vårt gränssnitt är Sveriges mest omtyckta för att det är så enkelt att jobba i. Det går snabbt att redigera och publicera. Det du ser är vad du får – det kan vara skönt att veta om du någon gång måste jobba under press.

Startklara mallar

Kriswebben består av ett färdigt mallpaket som baserar sig på bästa praxis. Det är bara för dig att fylla på med rätt och relevant innehåll. Vips har du en tydlig och pålitlig kriswebb.

Onboarding och utbildning

För att du ska utnyttja kriswebben till sin fulla potential ingår det både en grundlig onboarding-process och utbildning. Allt för att du ska vara mer än redo om krisen kommer.

Tydlig dokumentation

I dokumentationen finns tydliga riktlinjer om hur allt funkar och hur du gör förändringar på kriswebben.

Kriswebb

Anmäl intresse för Sitevisions kriswebb

Vill du säkra din kommunikation i oroliga tider? Vi tar mer än gärna ett möte med representanter från kommunikation och it inom din verksamhet. Hör av dig!

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev