Extramaterial SiteVision 4.1

Hantera sociala användaridentiteter

Nytt i SiteVision 4.1 för Social Collaboration är att du som har behörigheten Hantera sociala användaridentiteter nu kan inaktivera/aktivera användaridentiteten. Du kan även välja om identiteten ska visas eller döljas i sökresultat.

Funktionen för att inaktivera/aktivera och dölja/visa en social användaridentitet hittar du i modulen Kontaktstatus.