Nyheter i Social Collaboration​ 4.1

I SiteVision 4.1 hittar du ett helt gäng nyheter i Social Collaboration, både för redigeringsläget och för användarna. Vad sägs till exempel om tre nya moduler, möjligheten att inakivera användare och att redigeringen av dokument nu inte längre kräver en separat plugin?

Nya moduler i Social Collaboration

Ny funktionalitet och förbättringar i Social Collaboration

Alla kontakter

Modulen Alla kontakter byter namn till Alla kontakter/följare och blir ett gemensamt mål för modulerna Följare och Kontakter.

Läs mer om Alla kontakter/följare på hjälpwebben

Mailnotifieringar

Modulen Personliga inställningar får en ny inställning för användare. Du kan i och med SiteVision 4.1 även välja att få mail när någon skapar ett inlägg i en grupp där du är medlem.

Läs mer om Personliga inställningar på hjälpwebben

Datum för publicering: 2016-02-16