Nya funktioner i SiteVision 4.1​

SiteVision 4.1 erbjuder en rad nya spännande funktioner. I versionen hittar du både efterlängtade förändringar, som till exempel responsiva formulär och tabeller, och nya funktioner för dig som är serveransvarig i form av ett administrationsläge.

 • A/B-tester

  Aktivera A/B-test Ett av det mest effektiva verktyg som finns för att nå fram med informationen på din webbplats, är att använda dig av ett eller flera A/B-test. Nu finns funktionen i SiteVision.
  Läs mer om funktionen
 • Administrationsläge för servern

  I SiteVision 4.1 finns ett helt nytt administrationsläge för dig som är serveransvarig. Här hittar du bland annat en översikt, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav och jmx.
  Läs mer om funktionen
 • Formatmallar och webbplatsfärger​

  I och med version 4.1 flyttar inställningarna för formatmallar och webbplatsfärger till det nya redigeringsläget. Du hittar inställningarna via Webbplatsinställningar och panelen Färger resektive Formatmallar.
  Läs mer om funktionen
 • Hantera sociala användaridentiteter

  Nytt i SiteVision 4.1 för Social Collaboration är att du som har behörigheten Hantera sociala användaridentiteter nu kan inaktivera/aktivera användaridentiteten. Du kan även välja om identiteten ska visas eller döljas i sökresultat.
  Läs mer om funktionen
 • Optimerade bilder för mindre skärmar

  Responsiva bilder har funnits sedan SiteVision 3, men från och med SiteVision 4.1 levererar SiteVision en nedskalad version av bilden som är anpassad till besökarens enhet. Det ger förbättrad prestanda både för besökaren och på servern.
  Läs mer om funktionen
 • Redigera dokument

  I och med SiteVision 4.1 har vi gjort om den bakomliggande tekniken för att redigera dokument i Social Collaboration. För dig innebär det att funktionen har blivit stabilare eftersom du inte längre behöver ha någon plugin på datorn.
  Läs mer om funktionen
 • Responsiva formulär med nya inställningar

  En nyhet i SiteVision 4.1 är responsiva formulär där du bland annat kan lägga fält i kolumner, välja inmatningstyp för att ge användaren rätt tangentbord i telefonen och få snyggare varningar om obligatoriska fält.
  Läs mer om funktionen
 • Responsiva tabeller

  Äntligen kan du skapa responsiva tabeller i SiteVision. Välj mellan fyra olika lösningar som alla anpassar tabellen till besökarens enhet. Enkelt och smidigt, både för besökaren och för dig som skapar tabellen.
  Läs mer om funktionen
 • Sidaktivitet

  Sidaktivitet Funktionen Sidaktivitet ger dig snabbt en överblick över vad som hänt med en specifik sida den senaste tiden. Du kan även skriva en kort kommentar om något du gjort på sidan.
  Läs mer om funktionen
 • Uppdelning av Tillägg i HEAD

  En stor förändring i SiteVision 4.1 är förändringen av funktionen för "Tillägg i head ". Den tidigare möjligheten att ärva tillägg från huset till resten av sidstrukturen är ersatt. Nu följer tillägg med från mallar till sidor och artiklar. Du kommer även märka att vi har delat upp tilläggen i sex olika paneler och att du kan skapa JavaScript-tillägg både i BODY och HEAD.
  Läs mer om funktionen

Du vet väl att SiteVision 4.1 innehåller ytterligare drygt 100 funktioner i det nya redigeringsläget? Se listan med de funktioner.

Datum för publicering: 2016-02-16