Nya moduler i SiteVision 4.1​

SiteVision 4.1 innehåller inte mindre än fem nya moduler, varv tre är för Social Collaboration. Vad sägs om att kunna bokmärka inlägg, visa följare och skapa dokument direkt i SiteVision? För dig som inte använder Social Collaboration finns godbitarna Video och Responsiva bildspel.

 • Bokmärkta inlägg

  Med den nya modulen Bokmärkta inlägg kan du spara specifika inlägg i aktivitetsflöden i Social Collaboration. Det är smart funktion för om du vill läsa något senare, eller spara undan inlägget för framtiden.
  Läs mer om modulen
 • Följare

  Modulen Följare visar de personer som följer en användare. Du kan med fördel placera modulen i anslutning till modulen Kontakter , eftersom de har ett motsatsförhållande.
  Läs mer om modulen
 • Responsivt bildspel

  Responsiva bildspel är en efterlängtad funktion som nu äntligen finns i SiteVision. Det är modulen bildspel som har fräschats upp både vad gäller funktioner och inställningar.
  Läs mer om modulen
 • Skapa dokument

  Skapa Word- och Exceldokument direkt i SiteVision. En perfekt funktion för mötesprotokoll och andra återkommande dokument.
  Läs mer om modulen
 • Video

  Nu kan du visa video på din webbplats direkt via filarkivet i SiteVision. Du slipper krångla med externa videokällor där du behöver ladda upp videon för att sedan bädda in i SiteVision.
  Läs mer om modulen

Du vet väl att du kan redigera ytterligare över 40 moduler i det nya redigeringsläget? Se listan med de moduler som flyttades över i 4.1.

Datum för publicering: 2016-02-16