Blogg

Fyra får utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional 2020

I år delar vi ut utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional för första gången. Titeln går till personer i vårt partnernätverk med stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Sitevision Most Valuable Professionals 2020

Sitevision Most Valuable Professional är en ny del i Sitevisions partnerprogram och väljs ut genom en omfattande urvalsprocess där vi bedömer både förståelse för Sitevision-plattformen och förståelse för värdet vårt erbjudande skapar för våra kunder.

– Sitevisons partners spelar en avgörande roll i alla våra leveranser och därför känns det extra roligt att kunna lyfta fram framstående personer inom vårt partnernätverk, säger Erik Stenman, försäljningschef på Sitevision.

Sitevision Most Valuable Professional kommer att delas ut varje år i samband med Sitevisiondagarna.

Sitevision Most Valuable Professionals 2020 är ...

Alexander Gustafsson

Alexander har under åren visat extremt stort engagemang för produkten och bjuder återkommande på kunskap och expertis i communityn runt Sitevision. Han har även spelat en nyckelroll i Consids Sitevision-resa som idag landat i över trettio certifierade utvecklare och den högsta nivån av partnerskap till Sitevision. En sann ambassadör!

Fredrik Stodne

Fredrik är hela Soleils Sitevision-kapten. Teknisk duktig, skarp i kunddialogen och en uppskattad person i våra kunders projekt. Fredrik har under året dessutom bidragit med värdefull input till Sitevisions framgångsrika intranätserbjudande.

Katarina Stekovic

Katarina är en extremt driven säljare med skarpt öga för hur Sitevision matchar potentiella kunders behov. Hon är en viktig spelare i det framgångsrika affärssamarbetet mellan Sitevision och Consid som genererat många fina affärer och nöjda kunder. Alltid skarp, alltid analytisk och alltid proffsig.

Per Eriksson

Per är en omtyckt person och skicklig utvecklare som har bidragit med spetskompetens kring Sitevision sedan start. Han maximerar alltid värdet för kunden vilket inte minst syns i de höga talen för kundnöjdhet som Limepark får år efter år i Sitevisions NKI.

Stort grattis till årets Sitevision Most Valuable Professionals!

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev