Blogg

Hur vill du göra Sitevision ännu bättre?

Nu kan du påverka Sitevisions utveckling genom att lämna förbättringsförslag – och gilla, kommentera och rösta på andra användares önskningar. Allt på ett och samma ställe.

Animation förbättringsförslag

Har du idéer på hur Sitevision kan utvecklas för att göra ditt jobb med webben enklare och effektivare? Bra! Vi vill gärna höra mer om dem. Därför finns nu en sida på kundwebben där du kan lämna dina förbättingsförslag. På sidan kan du även ge extra skjuts till andra användares förslag genom att kommentera, gilla och rösta på dem.

Hur funkar det?

Varannan vecka går Customer Success igenom de förslag som skickats in, tillsammans med kollegor som är extra kunniga inom specifika områden. Då tar vi bort dubbletter, ett förslag kan bli uppdelade i flera och texten i förslaget kan generaliseras något. Efter det publiceras de på sidan, planeras in i vårt interna system och du får veta till vilken version det är löst.

Smidigt, eller hur?

Till förbättringsförslagen (Obs! Du måste ha ett inlogg till kundwebben för att komma åt sidan.)

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev